Nu drar jag!

Nu är allt packat, nu drar jag till mallis en vecka med mina systrar och min mamma..ska bli hur skönt som helst!

Vikt imorse: 66.8 kg! haha ja klarade att hamna på 66 till resan =)

Ha det så bra alla här hemma..vi hörs om en vecka igen!
Puss


Här ska jag bo till nästa tisdag =)

Sådär ja!

Då var det dags att sova!

Känns som jag inte gjort nånting den här dagen...har joggat, städat, å sen kollat film typ :P
Mina 2 systrar beställde 2 kebabrullar till middag..fyfan va sugen ja va! Men jag stog emot....ska ja äta kan jag lika gärna vänta till imorn typ, då börjar semestern...en vecka på mallis, så skulle ja känna för att unna mig något gott så kan jag lika gärna göra det där!



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: en pannbiff med sallad
Middag: grekisk sallad
Övrigt: vattenmelon


Nu har jag iaf packat det mesta..åker imorn på eftermiddagen så det blir nog ett inlägg till innan jag drar =)

Sov gott!

Nya tag

råkade försova mig lite idag, vaknade inte förän kl 9..då gick jag ut me hunden sen vid 10 drog ja på mig träningskläderna och tog en joggingtur...känndes som det var minst 45 grader ute :P

Sen har jag städat hela lägenheten och packat lite inför resan imorn =)

vikt imorse: 67.7 kg

Nu ska jag laga lite grekisk sallad sen sola lite!
Hörs ikväll!


Katastrof dag

idag har det gått åt helvete med maten....för det första har jag mått så sjukt dåligt idag...bakis som faan! Spydde 4 ggr idag..mått skit med andra ord.
Jag har svullat som en gris också...åt yoghurt och müsli till frukost, sen åt jag popcorn vid 2 tiden...100 gram. Sen till middag år jag 2 pannbiffar med fullkornspasta och ketchup....d va inte ens gott men det var det enda jag hade hemma =( sen åt jag typ en skål med enbart special-k flingor eftersom jag var så grovt sugen på något...var nära att jag ställde mig å bakade en kladdkaka också men kände att ångesten skulle bli för stor om jag bakade, hade säkert smällt i mig hela kladdkakan om jag känner mig själv rätt!

Hela dagen har alltså gått åt helvete, har säkert gått upp 3 kg pga av detta, fuck fuck fuck!

imorn är det nya tag, ska försöka träna lite imorn och äta nyttigt sen drar jag till mallis, hoppas det går bra med maten där nere....

Sov gott!


ingen skräll!

Igår blev det ju fööööör mtk att dricka, som vanligt med andra ord! haha

Mitt mat intag igår blev inte så bra eftersom jag fyllekäkade...shit, inte ok!!
Matintag igår 27 juni:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: 2 pannbiffar med sallad
Middag; omelett
Fyllekäk:´kebabsallad med massa kebabsås


JAg var ju duktig som tog en sallad under fyllekäket iaf haha, men det för jättemkt sås på och jag åt såklart upp allt!



Idag har jag sjukt ont i huvet och är bakis, tänkte dra i mig 2 knäckemackor me avokado på nu så kanske ja mår lite bättre =)
JAg hade kul igår iaf, min pojkväns kompisar tyckte ja va jättesnygg igår, dom brukar liksom inte säga sånna saker om dom verkligen itne menar det, och alla påpekade verkligen att ja va het igår =) fast mkt beror nog på att jag har blivit så brun nu så jag ser fräsch ut..tror jag...aja ja hade kul igår och det var kul å få lite komplimanger =)

Idag vet jag itne va ja ska äta....ska verkligen försöka äta nyttigt!!! även fast ja e sugen på fett när ja e bakis, ingen träning blir det idag iaf, e inte fit for fight idag om man säger så =) Ingen solning heller, skulle spy om ja lägger mig i solen!

Vi hörs lite senare babes! 

slow!

Jag är trött idag...somnade ganska sent igår, gick upp kl 8 och gick ut me hunden sen tog jag en joggingrunda vid 9-tiden, sjukt varmt idag! Hade velat springa längre men pallade inte för värmen... Känner att jag har ont i knäna nu efter joggingturen =/ Det knastrar i dom när jag går, lite obehagligt...hoppas d går över, och att det inte står i vägen för min joggning.

Nu ska ja käka frukost sen blir det väll till å sola å bada hela dagen fram till ikväll, kommer ta fleeera timmar för mig att göra min iordning inför festen känner jag, har ju inget å ha på mig!!!

Vikten imorse var samma som igår...alltså 67.5 kg, hatar när det itne händer något, men försöker tänka positivt, ska vara glad över att jag inte gått upp iaf. Men mitt mål att väga 66.X kg till tisdag kan ja ju glömma, framförallt eftersom jag ska ut ikväll..jaja
Hörs lite senare, ha så skönt ute i solen alla =)



JAG ÄR SÅ TJOCK

jag orkar verkligen inte se ut såhär!!
Ska ju ut imorn...har varit jättetaggad fram till nu..testade typ hela min garderob, inklusive mina nya jeanshorts och min nya klänning...jag ser seriöst ut som ett fetto =(
Kan inte visa mig ute på krogen så! Det är mina lår och vader som är såååå feta !

Grejjen är att min pojkvän köpte klänningen och gladiatorskorna åt mig så att ja skulle ha nått nytt på mig imorn...så jag känner mig liksom tvingad till att ha d på mig imorgon...ja vill inte =(
Han sa att ja va skitsnygg i det! Så jag sa ok och han köpte d...men nu när ja har på mig klänningen så ser jag bara feta svulloben....ja fattar inte hur jag kunde gå ut förut....när ja vägde 77 kg...fyfan asså! Det borde ju va lättare att gå ut nu när man e 10 kg lättare, men icke! ååååååh ja vet inte vad ja ska göra...kommer säkert sluta me att ja stannar hemma..men ja vill verkligen gå ut, varför man kan bara inte va smal????????????

Ska försöka sova nu,men e inte alls trött...e bara ledsen... hoppas jag är på bättre humör imorn!

Godnatt!


Fortsätter att äta som en häst...

Vikten imorse var samma som igår, 67.5 kg..när ska det gå neeeeeråt?

Har varit på stan idag och shoppat lite, blev ett par gladiator sandaler, en klänning och ett par jeans short..shortsen var i storlek S....har inte haft storlek S sen jag var liten typ...så d känns bra =)


Genetiskt smal?


Sen drog jag och min pojkvän och spelade tennis i 1 1/2 timma, d va hur kul som helst..och svettigt =) så det blev min motion idag...ingen joggning! fortsätter att äta som en häst, varför vet ja inte!?!?!?
Men imorn ska ja  iaf upp tidigt och gå ut me hunden sen tänkte ja ta min vanliga runda i spåret! Kommer inte bli nån motion på söndag eftersom jag kommer vara bakis, sen blir d träning på måndag och eventuellt på tisdag, sen drar jag till mallis =)

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: 2 pannbiffar med sallad
Middag: 2 pannbiffar med sallad


Nu ska ja kolla på film!

Någon slags svacka?

Idag har jag inte gjort så mkt..var uppe imorse och joggade sen solade jag några timmar...råkade bränna mig lite igen, hoppas det lägger sig..hade ju tänkt att sola imorn också!
Sen drog ja upp på stan och köpte alkohol till lördag...får se om ja orkar mig upp på stan imorn lr på lördag, känner att jag måste ha en ny out-fit till helgens utgång, har inga kläder känns det som! Men orka gå på stan när det är 30 grader varmt ute!



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grekisk sallad
Middag: sallad med fullkornspasta
Övrigt: vindruvor, honugsmelon, russin!

Vet inte vad det är med mig....har varit så duktig och gått ner 10 kg å ändå har jag ätit som en häst de senaste dagarna!?!? Det är faktiskt helt sjukt att jag gått ner 10 kg, tycker verkligen inte det syns att jag gått ner så mkt.... hm ja kanske va i denial lr nåt...såg/ville inte se hur pass fet jag var när jag vägde 77 kg. Helt sjukt, jag tycker liksom jag är tjock nu till o med, lr kanske inte tjock....nu tycker jag att jag är normal...men mitt mål är ju att vara smal, inte normal!!

Imorn ska jag iaf försöka dra mig ur sängen vid halv 9 å ut å jogga...måste måste måste orka!! Fan snart ska ja utomlands, skulle så gärna vilja väga 66,X kg då!

Hade fel...

Försökte intala mig själv igår att en dag utan träning inte är så farligt...men jag antar att en vilodag var en dålig idé...sen all mat ja åt igår var ju inte bra heller och det visade sig på vågen imorse...
morgonvikt: 67.5 kg, upp 0,3 på en dag =(

Har iaf varit ute å joggat nu..känns bra! kommer inte hinner träna mer idag eftersom jag måste upp på stan å handla massa grejer inför resan sen ikväll ska jag hem till mamma å käka middag! Hoppas det blir sallad!

Nu ska jag käka frulle, vi hörs ikväll =)



Not a good ending!

FAIL:

Eftersom jag endast åt yogurt kl 9 imorse och sen lite vattenmelon vid 14.00 så var jag vrålhungrig kl 19 när pappa kom med mat..min mage gjorde verkligen ont pga hunger! Detta resulterade såklart i att jag åt fööör mkt, åt två portioner..visst, det är sallad men fetaosten är ju inte helt ok! Sen efter d så åt jag vindruvor och en banan! Suck! Är inte taggad för att väga mig imorn bitti =(

Ska iaf sova nu...ska sätta klockan på halv 9 och gå ut å jogga lite....ska bli skönt faktiskt!
Sov gott sötisar!


Bränd

Var å solade å badade idag igen, samma ställe som igår. Kändes som solen tog mer idag...har bränt mig lite på låren =/ men det blir nog brunt imorn haha!

Har ätit ganska dåligt idag...det beror på att jag inte hunnit träna idag, känner ångest!!!! men en dag utan träning kanske inte e så farligt!? Simmade dock 300 meter i motionsbassängen på badet och sen cyklade jag fram och tillbaka ca 15 min x2..d e alltid nåt =)
Farsan kommer snart me käk, tror vi ska äta grekisk sallad..



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: vattenmelon
Middag: grekisksallad?


Vikt imorse: 67,2 kg...fortsätter det i den här takten och om jag inte är ett cp som hoppar över träningen så borde jag ligga på 66,X kg till mallis! Ska dock ut på lördag eftersom min syster firar sin semester o sen vill ja ut en sväng innan resan..blir säkert kul men onödiga kalorier...sen blir ju söndagen fuckad eftersom jag säkert kommer va bakis men men.

sol och bad!

Tog min joggingtur imorse...typ vid 11 tiden. Guud va jobbigt d va, är ju sjukt varmt ute! Kände på mig att jag inte skulle orka jogga på kvällen...brukar bli lat framåt eftermiddagen :P

Vid 2 åkte jag till ett nöjesbad...solade och badade i poolen..d va najs även fast jag inte känner mig fit for fight för att visa mig i bikini riktigt än. Låg på min handuk och spanade på tjejer i bikini, det är faktiskt inte så många som har en perfekt kropp..så jag kände mig inte som ett freak när jag låg där iaf :)

börjar fundera på d här med min målvikt...har ju satt ett mål som 65 kg, men jag tror jag ska försöka gå ner till ungefär 60-62 kg men vi får se hur det går. känner fortfarande att jag kommer få upp några kg under mina resor jag ska göra  (mallis och new york) men ska försöka väga 60-62 till i slutet av augusti!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: knäckemacka med kokt ägg på
Middag: kycklingsallad
Övrigt: vattenmelon


Soool

Morgonvikt: 67.5 kg

Nu är det exakt en vecka kvar till jag åker till mallis! Måste verkligen kämpa....men jag var så sjukt trött imorse, pga att jag gick å la mig kl halv 3 igår...jag som hade tänkt att jogga typ vid 9, innan hettan kommer..för nu är det verkligen vaaarmt ute. Tror jag ska lägga mig på balkongen och sola sen ta en joggingtur ikväll då det är lite svalare ute!

Jag är ändå ganska nöjd över att jag är nere på 67 kg..jag trodde att jag skulle väga ca 68 kg när jag åkte till mallis, hoppas jag går ner till 66,X innan jag åker, 66.9 kg funkar..bara det börjar på 66 =)
Nu blir det solning!


Hungrig!

Tog min vanliga runda imorse...en härlig joggingtur i solen =)
Har dock varit hungrig heeela dagen, är skithungrig nu också men ska försöka hålla mig borta från allt som har med mat att göra...får bli några cigg istället =)



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: sallad med parmaskinka och mozzarella
Middag: yoghurt och müsli + en banan
Övrigt: vattenmelon

Jag testade ett par jeans som jar inte haft på ca en månad...dom passade hyffsat bra då men var en aning tajta i midjan...nu sitter dom som en smäck! =)

Nu ska jag försöka sysselsätta mig så jag inte tänker på min hungriga mage!! ska ringa några polare å höra om dom vill me ut å spela kubb lr nåt!

7:an!

Tog lite sovmorgon idag, somnade inte förän kl 2 igår natt..så jag gick upp kl 10, åt frukost och begav mig till spåret, körde den vanliga rundan... tycker det e lite sjukt att jag endast joggar nu för tiden, hatade att jogga förut! Nu tycker jag det är roligt =)





Vikt imorse: 67.8 kg! Tycker det är lite konstigt att jag gått ner i vikt, borde ha gått upp med tanke på all alkohol samt midsommarmat, men men jag klagar inte :) Kul att se 7:an, var lääääääääänge sen jag vägde såhär "lite". Det känns bra, men börjar dock känna att målet börjar närma sig (65kg) och som det ser ut nu så kommer jag inte vara nöjd vid 65 hm... Sen är jag orolig över mina resor också, ska ju till mallis om en vecka...å sen till new york! Känns som jag kommer gå upp alla mina kg som jag gått ner när jag varit i new york..men ska verkligen försöka äta nyttigt, för någon träning kommer det ju inte bli =(

Tycker en grej e lite tråkigt..har en massa bloggar om viktminskning jag följer dagligen, men det verkar som om det är många som har lagt ner sin blogg...lr som uppdaterar väldigt sällan, hm...kanske e för att det är sommar och man har andra saker för sig än att blogga :) Får försöka hitta nya bloggar som jag kan följa så att jag blir peppad och motivierad!

God natt!

Idag var jag som sagt ute å joggade...30 min senare var jag i spåret igen men den här gången med hunden...så det blev ingen joggning men gick däremot snabbt..var väl ute i ca 45 min, så dagens motion är helt ok! Matintaget är dock inte lika bra men men...



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: -
Middag: en grillad hamburgare (hemmagjord)
Övrigt: vattenmelon

Enligt smhi kommer sommaren nu i veckan....naajs! Ska försöka gå upp hyffsat tidigt och ta en joggingrunda å sen spendera resten av dagen i solen så att jag får lite färg..vore ju schysst å få en bra grund till mallis, åker nästa tisdag..=) Känner ändå att jag vågar visa mig på stranden, min kropp ser grymt mkt bättre ut nu än för ca 2 månader sen..men jag är ju fortfarande inte nöjd... nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar mig upp imorn bitti! Sov så gott alla!

21 juli

vikt imorse: 68,3 kg! Är nöjd över att inte vara över 69 iaf....

Pappa ringde nyss å sa att han skulle grilla hamburgare idag, haha åt 2 st igår...inte så himla sugen om man säger ¨så! Men idag ska jag bara äta 1!!!! Ska äta vid 4-5 tror jag så om jag håller mig till dess och sen äter jag inge mer på hela dagen, förutom lite vattenmelon ikväll så kanske det inte är så farligt!? Jag var nyss ute i 40 min, sprang 2 km i spåret och gick ca 20 min efter d, funderar eventuellt på å ta en runda till snart....fast gå hela vägen istället för att jogga.

Ge mig hennes ben!

VARFÖR?

Åh, jag är säääämst!
Åt nyss 2 hemmagjorda hamburgare...och dom var inte små!!! Åt en och var mätt, varför tryckte jag då i mig den andra? Hade fullkornsbröd och endast grönsaker och lite ketchup..ingen dressing eller ost! Men jävligt onödigt att äta 2 st, spec när jag var mätt efter den första =( Får väl skylla på att jag är bakis!



Matintag:
Frukost: 2 knäckemackor
Lunch: yoghurt och müsli
Middag: 2 hamburgare
Övrigt: cola light

Nu ska jag kolla film lr nåt..e helt död!
Imorn är jag förhoppningsvis piggare och då gäller det att lägga i en högre växel...snart åker jag till Mallis...vill gå ner iaf 1kg innan dess!

Bakis!

Idag mår jag inge bra...blev lite för mkt att dricka igår haha, men skojj var det =) Idag mår jag som jag förtjänar....

Igår blev det midsommarmat! Men har ingen ångest över det eftersom jag sa redan för 2 månader sen att jag skulle äta på midsommar, jag åt: 1 ägg, 4 köttbullar, 1 potatis, 2 skedar janssons. Jag tycker ändå det är ok med tanke på att det var det enda jag åt på hela dagen (förutom frukost).

Idag känner jag dock att jag vill ha fet mat, så e d alltid när ja e bakis....lite jobbigt. Har ingen mat hemma heller så jag måste gå och handla, frågan e bara vad? Jag är absolut inte sugen på en sallad idag..hmm får se vad det blir!

vägde mig nyss och vågen visade 67.6 kg...men min kropp är helt uttorkad nu efter all alkohol så jag väntar nog å ser vad vågen står på imorn istället..


8:an

Imorse vägde jag 68,6 kg! Härligt att se 8:an, hoppas han är med mig imorn också =)

Det blev tyvär ingen motion idag...regnet har verkligen ös ner hela dagen..och imorn är det midsommar vilket betyder mat och ingen motion..suck!



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: 4 st köttbullar (hemmagjorda) + sallad
Middag: -
Övrigt: vattenmelon, 2 koppar kaffe


Nu ska jag krypa ner i sängen...hoppas ni får en roligt midsommar imorgon =)

Ge mig styrka

Känner verkligen att jag börjar bli trött på det här..d går ju så sjukt segt!!! Det värsta av allt är att jag har så lång väg kvar...visst..jag har satt mitt slutmål på 65 kg men jag börjar känna att jag inte kommer vara nöjd då..iof är det 4 kg kvar och 4 kg är ju ganska mkt så det finns en liten chans att jag är nöjd då...men när jag tittar på min kropp i spegeln känns det som att jag skulle behöva gå ner typ 8 kg för att jag ska bli nöjd...har fortfarande love-handles kvar och mage...vill ha platt mage..en mage som inte har några fettvalkar när man sitter ner, men det är en lång bit kvar dit! Det är därför jag blir så less!

Det känns som jag äter mer också.,..att jag slappnat av på något sätt för att jag nått mitt delmål + att alla runtomkring mig säger att jag blivit smal osv...vet inte vart jag ska få kraft ifrån?



Jag grillade idag med min pojkvän, kött och grönsaker grillade vi...och halloumiost..till d åt vi färskpotatis...guuud va gott d va, älskar verkligen färskpotatis. För ca 3 veckor sen hade jag inte rört potatisarna, och absolut inte halloumi-osten!! Varför gör jag såhär mot mig själv? Varför orkar jag inte stå emot längre?
Jag fick iaf lite ångest över lunchen så jag tog på mig träningskläderna och joggade ca 2,5 km och gick 1 km...kändes lite bättre då =)

Matintag
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grillat kött, grillade champinjoner, lök, 3 smååå färskpotatisar, en skiva halloumi
Middag: grillat kött + lite som var kvar av den indiska grytan

Imorn ska jag hänga me pappa å köpa alla saker till midsommar, vad ska ni göra på midsommar?
Själv har jag ju sagt till mig själv redan för ca 2 månader sen att jag ska äta midsommarmat, och det kommer jag göra...men känner att jag inte vill =( ska försöka äta så lite som möjligt! Sen på kvällen ska jag festa me kompisarna...blir en hel del alkohol om jag känner mig själv rätt, har inte festat på ca 2 månader så jag ser fram emot det..även fast jag känner ångest över alla kalorier som finns i alkoholen.

Sov gott!

motion x2

Idag har jag varit ganska hurtig, imorse blev det ju en 5 km-runda i spåret...sen åt jag lunch som bestod av den indiska grytan + sallad. Någon timma efter att jag ätit tog jag en snabb promenad med hunden, gick ca 2,5 km.... Är nöjd med motionen idag =)

Åt nyss min middag...samma som lunch, hoppas inte jag äter något mer ikväll..men jag har russin hemma som jag säkert kommer äta av ikväll om jag känner mig själv rätt =(

ska iväg å sola nu...Stay Strong!


God morgon!

Idag är det fint väder..weee, solen skiner och det är inte ett moln på himlen, detta måste firas med ett joggingvarv i spåret =)

Sitter nu och äter frukost och väntar på att min pojkvän ska hämta upp mig, sen blir det en joggingrunda på 3 km sen gå snabbt i 2 km, får se hur mkt ja orkar dock, har världens huvudvärk pga att jag sovit dåligt inatt....
Tanken var att jag skulle gå 5 km me pappa idag också, får se om jag gör det lite senare!?

Vikt imorse: 69,2 kg, no change men hellre d än att ha gått upp!


Svullen mage!

Usch...känner mig helt uppsväld efter att ha ätit för mkt! Proppade i mig alldeles för mkt vindruvor och russin...inte bra! vägde mig nyss och det bådar inte gott inför vägningen imorn bitti..menmen vi får se imorn vad vågen visar! Ska iaf ut å gå 5 km imorn...



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklinggryta och sallad
Middag: en köttbit och sallad
Övrigt: massa vindruvor och russin!!


Träffade min pojkvän nyss, vi har inte setts på 4 dagar och han sa att det verkligen syntes att jag gått ner mer i vikt...spec på mitt ansikte och han sa att mina nyckelben syns väldigt mkt! Han kramade mig och sa "det räcker nu, du är jättefin...snälla få inte anorexia" men luuugn, jag ska inte få anorexia, jag ska ner till 65 kg, punkt slut! sen räcker det...då e jag nöjd..tror jag :P nej men skämt å sido...när jag väger 65 kg får jag garanterat på mina mina "skinnyjeans" och då är jag nöjd! Sen ska jag bara försöka hålla mig på 65 och inte gå upp!

syrgas tack!

Nu har jag varit på mitt träningspass med my personal trainer :P
Det gick bra....vi gick 3 km snabbt tempo sen körde vi mördarbacken upp och ner 6 ggr varav jag sprang uppför 3 ggr...behövde syrgas när jag kom upp typ haha..döööd!

Vikt imorse : 69,2 kg! Tänk om jag kommer ner på 68 kg snart...gud va kul d skulle va!

Nu ska jag laga en indisk kycklinggryta, mums!
Hörs ikväll! =)


Bootcamp

Vädret e skit...som vanligt, så det kommer inte bli nån träning idag =(
Men imorn blir det bootcamp! Har fått en personlig tränare haha....Min mammas pojkvän spelar amerikansk fotboll och ska köra ett hårt fyspass me mig imorn...är lite rädd haha, han kommer köra skiten ur mig..kommer sluta med att jag står å spyr i en buske :P
Men jag är taggad till tusen!



Idag har jag gjort en jättegod soppa! En texmex-soppa... köttfärs med tacokrydda, krossade tomater, vatten, lök, vitlök, bönor, och majs...den blev verkligen supergod, e väl inte suuupernyttig men hyffsat nyttig iaf! Undrar hur många kalorier en skål texmex-soppa innehåller!? Tror nog det blir en skål soppa till middag också...eller om ja inte e hungrig så kör jag nog lite vattenmelon ikväll istället!

Vikt imorse: 69,7 kg.

Testade nyss mina jeans som jag hade på mig förra sommaren då jag var smal...och dom flesta passar...har bara ett par byxor kvar....när jag får på mig dom så är jag nöjd ! Är storlek 27, ett par true religion jeans...super snygga men jag får bara på mig dom till halva rumpan..så d e en bit kvar, men har gått från storlek 30-29 i jeans till storlek 28 =) Men som sagt, mitt mål är true religion jeansen, jag ger mig inte förän jag får på mig dom, om d så ska ta hela sommaren!

Långpromenad

Idag har jag varit uppe på stan och käkat sushi...smarrigt värre =)
Sen har jag varit på långpromenad i 2 timmar, imorn hoppas jag på fint väder så jag kan ut å springa lite i spåret...

Min pojkvän har en teori om varför jag inte går ner i vikt, eftersom jag bantat hyffsat länge nu så tror han att min kropp behöver ha en "ätar-vecka" alltså en vecka då jag äter "normalt" ingen pizza å så men typ äter lite potatis å köttbullar osv...hyffsat smal mat men att jag lägger till lite kolhydrater och kanske lite fett...å sen börja banta igen...men jag känner att jag inte har tid med d just nu...jag ska ju åka till mallis snart och då kommer det nog bli lite av en ätarvecka...sen kommer jag nog inte träna nåt heller under resan.
Ska försöka att ta dagen som den kommer och inte ha sån panik över vikten...sen "börja om" efter mallis resan och hoppas på att jag fortsätter gå ner då...

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: sushi, 5 bitar
Middag: räksallad
Övrigt; vattenmelon


Nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt imorn och gå ut me hunden!
Sov gott!


God morgon!

Har fått en ny våg nu...lr den är begagnad men jag hoppas verkligen den fungerar. imorse när jag vägde mig visade den 69.8 kg, vilket kan stämma...

Idag ska jag gå upp på stan me pappa å käka sushi till lunch, mums! Sen hoppas jag att vädret blir bättre så jag kan gå ut å gå lite! Känns som det var en evighet sen jag tränade sist! hm....i förrgår var det nog men det känns som en vecka :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Vi hörs lite senare ikväll...puss


Ännu en dag...

har spöregnat hela dagen..regnar fortfarande, så jag antar att det inte blir någon joggingtur idag...suck!

Var nyss på middagen, blev inte köttbullar utan grönsaker i ugn, beanaisesås och schnitzel....som var panerad! Not good, åt en schnitzel och liiite grönsaker....ikväll blir det en kycklingsallad, hade hellre velat ha en fruktsallad men har ingen frukt hemma å orkar inte gå till affären i d här vädret!

Nu är det bara 2 veckor kvar till jag åker utomlands..ska väl fan palla å köra stenhårt i 2 veckor!!! Vill ju se hyffsad ut i bikini iaf!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: schnitzel med grönsaker
Middag: 3 knäckemackor med tomat
Övrigt: Fruktsallad och cola light




tack Sophia för stödet, det hjälper verkligen att läsa dina stöttande kommentarer!

Överätit

Jag vet inte om jag ska ta en paus lr nåt...min motivation är kass och orkar inte med nånting...e bara allmänt deppig!

Idag har jag ätit för mkt! Har som tur e tränat idag, var ute å gick 40 min sen joggade jag i 30 min..
har käkat min vanliga frukost sen sallad till lunch och middag...sen på kvällen e ja hungrig och  trycker jag i mig 4 knäckemackor med avokado och tomat på! suck! jävligt onödigt, vet inte vad som har hänt med mig...har varit så här sen jag kom hem....kanske för att jag känner att jag inte går ner i vikt längre...måste göra nåt drastiskt, men vad?

Imorn kommer jag också äta jävligt onyttigt! ska nämligen bort på middag....hemmagjorda köttbullar och potatismos... måste ju äta liksom..blir väl typ en matsked mos å 3 köttbullar lr nåt...om ja inte får ett cpryck och överäter!
Fan snart åker jag ju utomlands...kommer inte nå mitt mål till dess =(


...

idag har jag inte gjort så mkt...tagit en fika med några vänner, sen gått över halva stan fram och tillbaka för att titta på en massa lägenheter..utöver d har det itne blivit nån motion.



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: en nutrilett-bar
Middag: räksallad
Övrigt: sushi?
update: 3 sushibitar och en näve russin, why?

min pojkvän kommer snart över och skulle köpa me sushi å äta...så jag kommer säkert smaka en bit...men det är inte så farligt =)

Håller på å fixar en ny våg också...klarar mig inte utan en våg!!!
Nu ska ja kolla fotboll...puss

Helvete

Idag är ingen bra dag....vågen visar fel siffror, det känns som jag inte går ner i vikt.vädret e skit! Självklart kan man gå ut å gå när det regnar men jag har ingen regnjacka =(  Jag  vet att det bara e dåliga bortförklaringar men jag e sjukt omotiverad och trött på den här skiten..känns som jag aldrig kommer nå mitt mål =(

Jag skulle ju köpa gymkort på nautilus eftersom jag får rabatt där...100 kr för en månad..d e skitbra eftersom jag har jättedåligt med pengar..men nu ska dom renovera i en månad..å ja har inte råd att köpa gymkort nån annanstans! suck!

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag äter inte spec mkt men det kan vara en anledning till att jag inte går ner i vikt..min kropp är van och träna å få mat så nu kanske min förbränning e fuckad eftersom jag inte tränar lika hårt som jag gjorde när jag pluggade....typ spinning och sånt... och samtidigt som jag inte tränar hårt så drar jag ner på maten...jag vill inte svälta mig själv för att gå ner i vikt...ååh vet inte vad jag ska göra! Fett irriterande att inte vågen funkar heller...för om jag tittar på min kropp så känns det som jag fortfarande e lika fet som ja va för typ en månad sen... Antar att det bara e å hoppas på bättre väder så man kan ut å gå/jogga...


Min våg är ett skämt!

Asså jag har funderat på min våg..om den verkligen fungerar som den ska...fick en kommentar av en tjej som fick mig att fundera =) Så jag gick och vägde mig nyss...haha asså den fungerar verkligen inte..enlgit vågen väger jag 67 kg haha som om jag gått ner 3 kg sen imorse...I don´t think so!

Vad ska jag göra nu? nu kan ja ju lika gärna skita i å väga mig...vet ju ändå inte om den visar rätt eller inte... fuck!'

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad
Middag: 2 knäckemackor med avokado
Övrigt: vindruvor



9 juni

Gick upp kl 9 imorse och var i spåret kl 10..sprang 3 km på 18 min, joggade inte fort som ni kanske förstår haha men jag är nöjd att jag klarade av att jogga 3 km utan att vila...min kondis e ju inte så bra som det hade kunnat vara pga av att jag röker alldeles för mtk!



vikt imorse: 70.0 kg! Det går som sagt segt på vågen men  ser iaf på min kropp att det går åt rätt håll...ska kämpa med äcklig sallad till midsommar, då hade jag tänkt att äta lite midsommarmat och sen blir det ju en massa alkohol på kvällen...sen efter midsommar är det en vecka kvar till mallis så då ska jag köra stenhårt och väger förhoppningsvis 68 kg lr nåt när jag drar till solen!

Nu ska jag tvätta en massa sen ska jag ta en promenad och gå upp å ner för mördarbacken sen får det räcka med motion för idag.

Det går seeegt

Asså det känns inte bra...tycker det går segt och har ingen motivation! Är så sjukt less på maten...sallad sallad och sallad..fyfan!

Vägde mig inte imorse...kände att jag bara skulle bli besviken, känner mig fetare än fetast!

Idag tog jag en promenad på 45 min...ja vet inte spec långt men jag pallade inte, är så sjukt less!

Matintag:
Frukost: yoghur och müsli
lunch: kycklingsallad
Middag: kycklingsallad
Övrigt: vattenmelon



Nu ska jag titta på film...ska upp imorn och springa 3 km med min pojkvän, sen gå 3 km...d e bra!
Shoppade idag och blev depremerad...fan inga jeans sitter ju bra...för att inte tala om  jeansshorts, fettoben har jag!

Hade ett snack me min pojkvän förut, han tycker att jag börjar bli för manisk med mitt bantande...då sa jag " nämn en tjej som är normalviktig som du tycker e snygg, alla tjejer du ser på film lr datorn som du säger e snygga väger inte ett kilo över 50 kg och ingen av dom har ett bmi över 18!"
Han hade inget svar....det enda han sa var "men du är fin!" hm....jag vill inte vara normalviktig...jag vill vara SMAL!
suck!

Slapp dag




Idag har jag inte fått så mkt gjort...varit på stan en sväng och fikat me mamma å syster...tog en kaffelatte! Sen har jag varit på en långpromenad med hunden så kanske brände några kcal då =)

Matintag:
Fukost: yoghurt och müsli
Lunch: kaffelatte en banan och lite vindruvor
Middag: tonfisk sallad
Övrigt: vattenmelon


Nu ska jag ta en cigg med mina systrar! Hoppas det går bra för alla med er viktnedgång =)

Ny våg =)

Igår tvingade jag pappa köpa en ny digitalvåg....jag klarar mig inte utan de...ska man gå ner i vikt måste man ju hålla koll på siffrorna =)
Vägde mig nyss och vågen visade 69,6 kg...härligt att det går neråt!!




Det är så trist att vädret suger...det e bara massa regn och ännu mer regn, måste gå å fixa gymkort också! imorn kanske..
Igår åt jag havregrynsgröt till frukost...sen gick jag en pw + sprang upp å ner för en mördarbacke 3 ggr...heeelt död efteråt haha.. till lunch blev det inte spec mkt...åt 2 knäckemackor utan nånting på, sen en banan. Till middag åt jag räksallad med bulgur och till fotbollen blev det en fruktsallas!

Nu ska jag upp på stan å fika med mamma! Hörs senare babes =)

Paniiiik

Gick upp för en halvtimma sen typ..gick på toa som vanligt för att väga mig...men upptäckte att pappa har ingen våg!!!!! Fuck...hoppas verkligen mamma har en våg hemma annars får ja fan be farsan köpa en....måste ju ha koll på min vikt..veta om jag går upp eller ner...om jag ska äta mindre...om jag ska träna mer osv...d känns inte bra d här...ville veta hur mkt jag vägde eftersom jag åt mc donalds igår och inte tränade!



Ska träffa mamma idag så då hoppas jag att jag kan väga mig =)
Vädret e piss men jag går ut å går ändå....är tvungen, nu e det bara 3 veckor kvar till Mallis och jag är långt ifrån nöjd..skulle vilija gå ner 2 kg till resan....
Hörs sen :) puss alla söta!

Hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem..känner redan hur mkt svårare det kommer bli med mat och motion nu när man e hemma!
Min pappa kom och hämtade min  å min pojkvän på arlanda och de båda ville absolut käka på mc donalds på vägen hem, stog i kön och tänkte köpa en QP och minimorötter till men ändrade mig i sista sekund och tog en sallad med grillad kyckling..känndes bättre men ändå inte eftersom jag åt på mc donlads...allt känns så fett där...men men är iaf nöjd att det inte blev någon hamburgare..



Matintag;
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: sallad med parmaskinka
Middag: sallad på mc donalds

Imorn ska jag försöka gå upp vid 9 och gå ut å gå en pw...känns lite tråkigt bara att det är så tråkigt väder...plus att d e sjuuuukt kallt, hade jag haft gymkort hade ja kunna ställt mig på bandet en timma suck! Vi får se....är det inte alltför dåligt väder och kallt så tar jag en promenad. Har inte vägt mig idag...har ångest över att väga mig imorn....känns som jag gått upp i vikt =/

Nu ska jag sova! sov gott alla! =)

Trött i huvudet!

Nej nu får det räcka...kan inte få in mer information i skallen, tentan får gå som den går imorn!
Nu ska jag packa det sista inför resan å sen sova...med tanke på att jag åker hem imorn så kommer det säkert bli lite dålig uppdatering framöver, men ska försöka skriva så fort jag har tid.

Jag hoppas inte att jag ballar ur totalt när ja kommer hem, kommer ju bli andra rutiner med mat å så..kommer bli restaurangbesök...middagar med släkt och familj osv...kommer bli kämpigt! Sen kommer jag antagligen gå ut varje helg om jag känner mig själv rätt..och alkohol är ju inte det bästa om man vill gå ner i vikt! Jag ska iaf köpa ett gymkort för en månad så då ska jag försöka träna en gång om dagen och sen gå ut å gå såfort jag har tid och vädret tillåter!

Hoppas ni mår bra allihop..imorn börjar mitt sommarlov weee =)


1 dag kvar!!!

Kan inte fatta att jag åker hem imorn ååååh vad jag längtar..,men först ska jag klara tentan också...ni anar inte hur mkt jag inte vill skriva den där jäkla tentan, känner mig inte alls förberedd, hoppas verkligen jag klarar den!!!

Imorse vägde jag 70.0 kg, gått upp ett hekto men men, imorn hoppas jag på att jag ligger under 70 igen, känner mig motiverad och stark! Var å tränade nyss också körde hårt en timma på bandet, gud va skönt det är att träna =)


Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: sallad och tacokryddad quornfärs....åt en jätteliten portion så d känns bra =)
Middag: tonfisk i sataysås sallad och ett ägg


Är ganska nöjd över mitt matitag idag faktiskt..och jag vet att ja inte komma äta nå mer eftersom vi har typ ingenting i kylen eller i skafferiet eftersom vi ska va hemma i vår hemstad under hela sommaren =) Det ska bli så kul å åka hem, tror den här sommaren blir riktigt bra....2 resor väntar och förhoppningsvis väger jag snart 65 kg också =)


Stressen tar över!

Tack alla ni som hejjar på mig...känns verkligen jätteskönt att ni stöttar mig..det gör mig peppad =)

Idag har jag pluggat...skulle ha tränat men hinner verkligen inte! Är bara att inse att jag inte kommer hinna träna imorn heller...ska plugga imorn hela dagen inför tentan på fredag..sen måste jag börja packa inför hemresan...har huuuur mkt grejjer som helst som ska få plats i min resväska...vet inte hur d ska gå till!



Nu ska jag slappa lite i typ en timma å äta fruktsallad...fick sån ångest över att jag inte hann träna idag så jag skippade middagen å kör på frukt istället...har ångest över att jag kommer ha gått upp en massa imorn också pga  dålig träning..vill verkligen hålla mig under 70 kg nu!

Matintag
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: mozzarellasallad
Middag:-
Övrigt: fruktsallad

69.9 kg

Vägde mig nyss och vågen visade 69.9 kg haha under 70...och jag ahr därmed nått mitt delmål =) Fast jag vill inte ta ut nåt i förskott....kan ju lika gärna ha gått upp imorgon. Men härligt att vara under 70 även om det bara är för en dag haha!

Ska försöka hinna med ett träningspass idag...måste!!! Nu blir det frukost sen massa plugg, hörs sen!


Svårt att börja om

Jag oooorkar inte plugga! Det är så jobbigt att börja om nu när man gjort ena tentan och vet att man har en kvar...har ingen ork eller kraft kvar! Skulle hellre vilja gå å träna men jag skippar d idag...hoppas jag hinner med ett pass imorn istället. Nej nu ska ja plugga till kl 21.00...då börjar desperate =)



Matintag
Frukost: yoghurt müsli, kaffe
Mellis: cola light och päron under tentan
Lunch: 5 bitar sushi
Middag: Grekisksallad


Dagen känns inte så lyckad...känns som jag ätit för mkt...sen har ja ju inte tränat nå heller =( Mitt delmål var ju att väga 70 kg till den 5 juni...vilket är på fredag! Hoppas jag klarar det! Sen är det "bara" 5 kg kvar...SKA väga 65 kg när jag åker till New York!

Tung e ja!

Tentan gick bra, vi hade 6 timmar på oss och jag blev klar efter 2 timmar. Kommer garanterat klara den och hoppas på ett VG! Skönt!!!! Nu är det bara att ladda om och börja plugga inför sista tentan på fredag!

Vikt imorse:
70,2 kg


Imorgon smäller det!

Idag har jag pluggat inför min tenta imorn, känns som jag kommer klara den men man vet ju aldrig..wish me luck =)

Tog mig tid att gå till gymmet mellan pluggandet, körde 80 min på bandet. lutning 7.0 och speed 6.4...nu e mina ben helt döda!

Matintag:
Fukost: yoghurt och müsli
Lunch: 1 1/2 kikärrtsbiffar med sallad
Middag: tonfisk sallad
Övrigt: en banan och en clementin


Vikt imorse: 70,4 kg
Nu ska jag plugga det sista i 2 timmar sen blir det project runway och sen bli det sängen!


RSS 2.0