valborg

Idag e det valborg och har haft beslutsångest hela dagen över om jag ska gå ut eller inte. Efter att ha provat 186 outfitts så bestämde jag mig för att INTE gå ut. Lika bra, då slipper jag vara bakis imorn och kan träna och äta som planerat! Sen var det ju ingenting som satt bra på heller, jeansen är typ för små och klänningar och linnen för tajta..ne usch känner mig bara som en tjockis! Ska nog inte gå ut förän i sommar, då har jag förhoppningsvis gått ner typ 5 kg!



Har ändå varit ganska duktig med maten idag :)

Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: en apelsin och 2 ägg
Middag: Rostbiff och sallad + keso
Övrigt: vindruvor
Träning: 60 min på bandet


Ska nog gå ut å ta en cigg å sen  ta bilen och köpa mig lite vindruvor för att sen spendera kvällen i soffan och titta på nån bra film me pojkvännen!

Hoppas ni andra får en superbra valborg =)

cp-våg



Alltså det måste vara nåt fel på mig våg!??
vägde mig nyss och enligt den har jag gått ner 1 kg på en dag, vägde 74.1 kg. Hoppas den visar rätt men börjar bli skeptiskt! Hmm, får se vad den visar imorn...hoppas det blir en bra dag och att jag inte äter så mycket idag!

Nu tänkte jag ta en pw i det fina vädret =)

Bikini

Snart är det dags för bikini...inget jag direkt ser fram emot i nuläget. Bikinin ni ser på bilden köpte jag förra året så det har jag lite som en morot att gå ner i vikt eftersom den är ju inte direkt snygg på ett fetto!



Ska köpa CLA och r-ala imorn iaf...det är tabletter som gör att man ökar fettförbränningen osv, iställer för att gå ner t.ex. 5 kg på 8 veckor så går man ner 5 kg på typ 6 veckor med hjälp av tabletterna =) sommaren börjar ju närma sig med stormsteg så jag känner att jag behöver lite hjälp på traven i form av kosttillskott.

75,1!



Tjoho vågen visade 75,1 imorse...inte överdrivet bra kanske men det går neråt :) Jag som trodde att jag skulle ha gått upp men icke!

Har precis kommit hem från ett spinningpass...hur skönt som helst! Sen hoppade jag in i solariumet och somnade som en stock haha...men visst känner man sig snyggare/fräschare när man är brun!? Det gör jag iaf, ska ta en solning på fredag igen tror jag!

Idag har varit en ganska bra dag, nu känns det så iaf...var värre när jag skulle gå till ica, då fick jag värsta attacken och höll på å börja gråta för att jag kände mig så tjock och värdelös. Men nu känns det bättre, har inte ätit så mkt idag så jag hoppas vågen visar under 75 kg imorn!

Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: tonfisksallad
Mellis: 2 finn crisp och en banan
Middag: inget :)
Övrigt: Tog en banan efter träningen och snart tänkte jag göra en fruktsallad på färsk ananas och vindruvor


Imorgon har jag ingen skola vilket är skönt, det ska vara fint väder imorn också så jag kanske tar en PW i solen!
Funderar på om man ska ut imorn eftersom det är valborg men det blir så jobbigt om man dricker sig full och blir bakis dagen efter för då pallar man inte att träna å sen är man bara sugen på på fet man..iaf jag! Så vi får se hur det blir...men jag vet att jag kommer bli sugen med tanke på vädret. Kanske blir en grillning me kompisarna och ett glas Rosé lr nåt =)

Hoppas ni andra haft en superbra dag =)

28 april



Har varit i skolan från kl 8 fram till nu typ..är heeelt slut i huvet! Detta betyder såklart att jag inte har tränat något idag, suck! Men imorn MÅSTE jag träna, ska köra ett spinningpass tror jag.

Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad + lite keso
Mellis: 2 bananer en kaffe
Middag: kycklingsallad
Övrigt: typ 4 finn crisp, och till desperate housewifes tänkte ja äta en apelsin.


Försov mig imorse så jag glömde att väga mig, lika bra med tanke på vad jag ätit + att jag inte tränat något.....ska väga mig imorn-bitti så får vi se hur mkt jag gått upp :(

VAD GÖR JAG?

Förstår inte vad jag håller på med!
Åt nyss keso med en avokado...why???
Jag vet varför....för det första för att jag är rastlös...var inte speciellt hungrig..men ändå åt jag! För det andra är min pojkvän bortrest och då passar jag på att äta...why?????



Blir så trött på mig själv!
Aja nya tag imorgon, kommer dock bli jobbigt att ställa sig på vågen imorn-bitti!

Hoppas det går bättre för er andra!
Jag tror på er!!!

Ångest



Gjorde iordning en sallad men åt inget av den, äter den imorgon till lunch istället. Fick sån ångest över att jag inte tränat nåt idag!

Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: räksallad
Mellis: 2 bananer
Middag: 2 Finn crisp + vindruvor
Övrigt: har köpt russin och kommer garanterat äta nån näve lr två senare ikväll då mitt sug är som värst

Tänkte skriva upp lite om mig själv och mina mål!

Ålder: 23
Längd: 174 cm
Vikt: 75.5 kg för tillfället
Delmål: 70 kg
Mål: 65 kg,(eventuellt 60 kg?)

Jag är som sagt ganska lång och många skulle nog inte gissa på att jag väger så mkt som 75.5 kg. Har aldrig berättat för någon hur mkt jag väger och kommer nog aldrig göra det heller! Min pojkvän tror att jag väger runt 65-67 kg. Visst är det konstigt? Hur kan man se fel på¨10 kg.!?!

Jag tycker det är så konstigt d här med vikt, jag gick ner 8 kg förra året. Då vägde jag 78 kg (FEEET) när ja började och efter 2-3 månader vägde jag 70 kg, och då var jag smal! Min pojkvän tyckte att jag absolut inte skulle gå ner mer i vikt och mina vänner som inte hade träffat mig under dessa månader trodde jag hade gått å blivit sjuk lr nåt! Grejjen är att min pojkvän alltså trodde att jag vägde ca 60 kg när jag igentligen vägde 70 kg.

Jag var nöjd när jag vägde 70 kg men då hade jag iof tränat varje dag och hade fått ganska mkt muskler som säkert bidrog till att jag vägde hela 70 kg. Men hur som helst var jag nöjd iaf hyffsat, var smal men skulle kunna tänka mig att gå ner några kg till. Visst skulle det vara kul å säga att man väger 55 kg men helt seriöst så skulle jag aldrig kunna väga 55 kg....då skulle jag inte finnas, skulle bara vara skinn och ben och så smal vill jag inte vara!

Nu väger jag ju 75.5 kg och är en tjockis! Kläderna sitter inge bra och att ta på sig en bikini är det inte tal om! Hoppas verkligen jag når mitt delmål till sommaren iaf!!!

Ställ gärna frågor om det är något ni undrar =)

oteknisk?




Såg nyss att jag fått några kommentarer, hur kul som helst :D
Måste bara komma på hur man svarar på dom osv haha, ska kika på d lite senare ikväll.
Men Ella...du undrade hur mkt jag hade tänkt att gå ner...och mitt mål är 65, men skulle helst vilja väga under 60 kg =)


Kan fortfarande inte släppa att jag vägde 75.5 kg imorse, vad har hänt liksom? Jag har inte ätit spec onyttigt..menmen ska bli spännande å se vad vågen visar imorn-bitti!

Nu ska jag laga lite käk, har varit i skolan heeeela dagen idag å är helt slut i huvet, kommer inte orka träna någonting idag, får bli imorgon istället! Nu ska jag laga sallad... men skriver nog några rader lite senare ikväll!

Heja heja alla som kämpar för att nå sin målvikt!

Vad händer?

Vågen står på 75.5 kg!??!?!??!!?!

...

Nu börjar jag mår lite bättre =)

Tänkte skriva upp vad jag ätit idag..
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: Tacos (ett skal men köttfärs, gurka, tomat, majs, lök, paprika, het sås)
Middag: Räksallad
Övrigt: Massa svarta oliver, 2 knäckemackor med kalkon, massa cola




Mitt problem när jag är bakis är att jag heeeela tiden är hungrig och mår bättre när jag äter...så idag blev det ganska mkt mat men är glad att jag inte köpte en pizza!
Det blir nya tag imorgon!

Bakis

Mår så jävla dåligt!
Var som sagt ute igår..hade väl roligt men är så sjukt bakis idag....min pojkvän ska till ica snart, ska be han köpa cola light och lite vindruvor!
Man är ju inte direkt sugen på en sallad  när man är bakis, blir kanske lite tacos istället..vet inte åååh orkar inte va bakis!!!

vikten imorse var 73.5 kg..ser ju bra ut men det kommer visa mer imorn eftersom jag är så uttorkad nu efter alll alkohol, har ju inget vatten kvar i kroppen, så jag väntar mig att vågen visar på minst 74 imorn!

nu blir det robinson :)


Utgång

Nu är det strax dags att göra sig iordning för partyt ikväll..ville bara uppdatera lite vad jag ätit å så idag.

Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: tonfisk i satayasås, sallad och 1/2 dl matvete
Middag: Blev inte så mkt, orkade inte göra iordning nåt så det blev 3 knäckemackor med kalkon på
Motion: ca 50 min på bandet

Nu är det FEEEEST! =)


Träningsvärk!

God morgon! Hade tänkt att köra ett spinningpass nu kl 10 men har för mkt träningsvärk i rumpa å lår...tror ja går ner till gymmet lite senare och kör en timma på bandet istället.

Vägde mig nyss....har gått ner 0,3 sen igår,,väger nu alltså 74,3 kg!
Men är inte speciellt glad för det, ska nämligen ut ikväll och fira min kompis som fyller 25 år vilket betyder att jag kommer dricka som betyder att ja kommer va bakis imorn som betyder att jag inte kommer palla å träna imorn som betyder att ja kommer vilja ha fet bakismat imorn.....men ska försöka stå emot!

Nu blir det frukost och lite plugg =)


Fredag =)

gud vad skönt att det är fredag idag! Och seminariet gick bra också =)

Kom nyss hem från gymmet, körde några benövningar, kommer ha världens träningsvärk imorn!! Sen blev det 45 min på bandet.


Till frukost åt jag: en knäckemacka med kokt ägg på
Lunch: 1/2 kebabsallad utan kebabsås
Middag: En burk tonfisk, som jag la på 3 knäckemackor + ett kokt ägg 


Morgonvikt

Vägde mig nyss,...vågen stog på 74,6 kg


För mycket?

Idag känns det som jag ätit för mycket!
Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: Grekisk sallad med fetaost
Mellis: Äpple
Middag: kycklig och sallad + cd 1 dl pasta

Från och med imorgon ska jag börja skriva upp min morgonvikt varje dag för att se så att jag går ner i bra takt och håller koll på om jag ska äta mindre eller inte.

Nu ska det diskas sen pluggas, har ett seminarium imorn!




Onsdag!

Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: tonfisksallad med lite fullkornsbulgur
Mellis: Yoghurt och müsli
Middag: 3 knäckemackor + 2 kokta ägg
+ ett äpple som jag tänkte äta nu!



Har varit och spinnat idag iaf i 60 min, är helt död....tog verkliget ut mig det här passet!
Ska väga mig på fredag tror jag..då har jag bantat i 5 dagar..hoppas jag gått ner några hg iaf!

Nu ska jag titta på "du är vad du äter". puss


Trött

Idag har jag ätit 2 skivor knäckebröd till frukost. Till lunch blev det  tonfisksallad, sen drack jag 2 koppar kaffe och middagen bestod av ärtor och stekt kyckling. Stoppade nyss i mig 3 st morötter också....men är fortfarande hungrig!

Har iaf tränat lite idag också...gick 45 min på bandet imorse..imorgon blir det 60 min spinning!



Så ska jag se ut i sommar, förhoppningsvis!

Underskott?

Nu har jag tränat, duschat och ätit, blev tonfisk och ca 1 dl fullkorns-bulgur så jag lär ligga på underskott idag...hoppas jag iaf! Vet inte hur mycket kalorier jag fått i mig idag, är så dåligt på det där....vet inte hur man räknar kalorier.

Funderar på om jag ska väga mig varje dag eller om jag ska väga mig en gång i veckan, känns som att det är bra att väga sig en gång i veckan eftersom man blir lite pushad av att träna och äta nyttigt för att gå ner så mycket som möjligt under veckan!? Men jag vet inte, är så otålig så jag kommer nog väga mig 3 ggr om dagen om ja känner mig själv rätt.

Jag tycker det är så trist att min blogg är så boooooring men jag har ingen aning om hur man fixar bakgrund  osv...hm får väl försöka lista ut hur man gör.

puss

Day 1

Då var det dags. Hade invägning imorse och det var inga roliga siffror på vågen! Men nu jävlar...mitt  mål är att gå ner minst 10 kg!

Idag åt jag:
Frukost: Yoghurt ( ca 2 dl)
Lunch: Räksallad
Mellis: Kaffe och cigg
Middag: Det blir nog en tonfisksallad skulle jag tro


Ska köra ett spinningpass ikväll 75 minuter....jobbigt och svettigt men hur skönt som helst efteråt!

Nu ska jag plugga lite innan träningen, puss!

Nu kör vi!

Denna blogg handlar om min viktnedgång. Imorgon börjar jag min resa mot en smalare kropp!

RSS 2.0