Jag ger upp!

Återkommer om 3 veckor

matkoma

Fyfan va mätt jag är! Spyr på tacos snart, har dock fortfarande kvar mat så det blir tacos till lunch imorn igen...
Var på spinning idag iaf, känns bra..då kanske man förbännt lite mat iaf!

Snart åker jag heeeem, gud va skönt det ska blir. Har endast en redovisning samt opponering kvar i skolan, sen har jag 2 veckors lov :)


I don´t get it!

Fattar inte varför jag ska balla ur såhär...ska det vara så svårt att hålla sig till på ondag? Är ju inte alls många dagar kvar!!! Handlade idag och då köpte jag tacos och lösgodis...why?
Får skylla mig själv, när jag väger mig på onsdag kommer det säkert inte ha hänt ett skit, ska väl vara glad om jag inte gått UPP!

Blev tacos över så kommer äta det imorn också..men tränade idag iaf, vilket var tur. Blir väl träningen imorn också om jag ska fortsätta äta såhär =(
Önskar bara att man kunde vara nöjd men sin vikt/kropp. men men...mitt mål är iaf inte att gå ner 10 kg på en månad, jag är nöjd om jag går ner ca 8 kg till sommaren, och det är ju långt dit...så det blir ingen råbantning för min del. SKa äta nyttigt och träna!!!!
nej nu blir det sängen, e sjukt trött!
Sov gott alla!


I made it

Jag orkade gå upp...nu blir det spinning =)


freeeedag!

Äntligen är det fredag...och bara 5 dagar kvar till jag åker hem i två veckor =) ååh vad jag längtar!
Hade inget att göra förut så jag gick till gymmet och körde bandet i 60 min, känner mig duktig! Min middag blev dock inte så nyttig men kände att jag förtjänade det :P

Frukost:yoghurt med müsli
Lunch: sparrissoppa
Middag: ciabatta med mozzarella
Övrigt: cola light och frukt

Har inte vägt mig än, ska som sagt göra det på onsdag morgon, men jag mätte mig lite idag och till min stora förvåning så har min mage blivit smalare, mätte på den tjockaste delen på magen, midjan, och under bröstet. Hade gått ner ca 3 cm på alla ställen..=) Har faktiskt märkt att magen blivit mindre, låren och rumpan däremot ser jag ingen skillnad på..hmm måste träna mer!

Tittade på the hills förut...tyckte stephenie såg så annorlunda ut mot vad hon brukar, undrade om hon fixat läpparna eller näsan..men sen såg jag att hon bara gått ner i vikt..och inte lite heller, hon ser sjukt mkt bättre ut nu!!

Somnar jag inte allt för sent inatt så ska jag försöka gå på  spinning imorn kl 10.00!
Nu ska jag tvätta å sen titta på idol!



Stephenie från the hills


fucked up

idag gick d skit! skulle hem till några kompisar för middag, åt sås potatis, fläskfilé, och en massa bakverk...suuuuck, sen när ja kom hem åt jag lite fetaost och tomat också... nej idag blev ingen bra dag. kommer säkert inte ha gått ner något till onsdag. men åååh, va ska jag göra! Det jobbiga är att jag kämpar nu i en vecka men vet att när jag åker hem på onsdag är det 2 veckor med onyttig mat, ibland känner jag att det inte ens e värt att banta den här veckan för jag kommer ändå äta n'är ja ska hem...men antar att det är bättre än ingenting.


inaktiv

Förlåt för att jag inte är så aktiv på min blogg. Har ingen ork eller lust =/
Det går hyffsat för mig iaf, tränat inte så mkt som jag borde men maten går bra iaf. Jag ska till pojkvännen och familjen om en vecka, har tänkt att inte väga mig på hela veckan och se om jag ser nån skillnad nästa onsdag-morgon...Hoppas!!!

Nu blir det spinning och en solning =)
Puss


Börja om igen...

Nu är jag ensam igen, min syster har åkt hem och det känns jävligt tungt! Har varit hur kul som helst att ha henne här, slippa vara ensam och ha någon att prata med! Sen var det ju d här me vikten, har ätit onyttigt nu i ca 2 veckor och tänkte ta tag i skiten igen imorn! Hoppas det går vägen, orkar verkligen inte vara såhär tjock mer!

Så..imorn kör jag!


RSS 2.0