Dag 1

Idag började skolan, har haft intro till mina kurser jag ska läsa..känns helt ok faktiskt!
Saknaden till min pojkvän och familj är fortfarande stor men det har börjat sjunka in i mitt huvud att jag ska bo såhär i 9 månader och helt enkelt får acceptera min situation. Har iaf beställt flygbiljetter tilll min pojkvän, så om en månad ses vi igen =)

Viktnedgången har väl gått sådär idag, har så dåligt me pengar just nu och hade 3 pannkakor i kylen som behövde ätas upp...inte det nyttigaste men men. Det blir ingen träning idag heller så man kan väl säga att jag börjar imorgon på riktigt!

Matintag:
Frukost: -
Lunch: räksallad
Middag: 3 pannkakor med sylt

Ska försöka att inte äta något mer idag så kanske det inte är så farligt att jag inte tränade nåt idag. Men imorn blir det andra bullar. Ska gå upp tidigt för att gå till gymmet och gå på bandet i 45-60 min, beroende på hur mkt jag orkar. Har ju inte tränat på flera månader nu så min kondis lär ju inte vara på topp!

Ajuste vägde mig imorse och blev väääldigt förvånad, tror helt seriöst att det är något fel, men ska väga mig igen imorn och se om det verkligen stämmer...



imorgon

Ska enligt planen börja min viktnedgång imorn, vet dock inte om jag kommer klara av det. Men ska verkligen försöka. Jag är nämligen helt slutkörd, har gråtit konstant i flera timmar nu, känner mig så jäkla ensam. Har flyttat till en ny lägenhet, har bott hos föräldrarna hela livet och de två senaste åren har jag bott tillsammans med min pojkvän och nu bor jag helt själv i en liten etta, 100 mil från nära och kära. Antar att det kommer bli lättare och lättare för varje dag som går och nu när skolan börjar...så jag får annat att tänka på. Men just nu känns allt hopplöst, hoppas verkligen att 1 år går fort!!

I alla fall, ska göra mitt bästa med bantningen, kanske inte kommer gå ner så fort som jag skulle vilja men ner ska jag.

aja nu har ni fått lite update iaf, nu ska jag titta på film.
Skriver mer imorgon!


tårar

Kom fram igår...hämtade nycklarna idag och tittade på min nya studentlägenhet..fyfan säger jag bara. Fattar inte hur ja ska palla ett år i den här skitstaden och i min äckliga lägenhet! Det enda jag gjort idag är att gråta...känner mig så sjukt ensam, vill bara hem...hem till pojkvännen =(

Antar att det bara är att stå ut, kanske känns bättre när jag flyttat klart och fått iordning lite, men just nu känns allt bajs!
Ska iaf börja banta på måndag då skolan börjar...MÅSTE, är verkligen tjock nu! På måndag börjar mitt nya liv, sen ska ja fan hålla det resten av livet, no more fat for me!

nu ska ja börja packa ner lite kläder i flyttlådorna...haaaaaaaaaaatar att flytta!


...

tänkte bara dela med mig av mina misslyckanden...har ju inte börjat min viktnedgång än men ger det mig rätt att vräka i mig ostbågar, chips, bullar, blåbärspaj? Har nog ätit något av dessa saker en gång om dagen under 6 veckor känns det som, gissar på att vågen står på 75 kg lr nåt i den stilen....

Har bestämt datum för när jag börjar banta iaf. 31:a augusti, då jävlar...har startat en tävling med min syster som också vill gå ner i vikt. Vi ska se vem som går ner mest till jul, är faktiskt taggad på att åka till min studentstad och börja mitt nyttiga liv.
Flyttar upp på onsdag, men det är ingen idé att börja då eftersom det kommer gå åt flera dagar med att flytta från min tvåa till en liten etta på 25 kvadrat sen på lördagen blir det stoooor fest innan skolan börjar så måndag den 31:a går startskottet!

Hörs på onsdag!
kram på er alla som kämpar!

ingen förändring

har inte tagit mig i kragen än. kommer inte kunna göra d förän skolan börjar känner jag.
Antar att det inte är så många som följer min blogg längre....men jag hoppas ni kommer tillbaka i september för då behöver jag allt stöd jag kan få!

Hörs om några veckor!

Jag är ett skämt

jag fattar itne hur jag kan tillåta mig själv att gå upp i vikt hela tiden...det enda jag gör är att äta å äta!!! även fast jag inte e hungrig så äter jag....tränar gör ja inte heller, vågar inte väga mig!!!

det skulle vara så bra om ja skulle kunna vara duktig d sista veckorna innan skolan börjar men ja  pallar inte....har ingen ork!!!!!

jag är ett stoooort skämt!

RSS 2.0