Lycklig

Om några timmar kommer min syster =)
Har städat å donat här hemma...nu ska jag bara vänta...ååh d ska bli så kul!
Hörs om en vecka, tror hon åker hem nästa tisdag!


Mycket att göra

Det är väldigt mycket i skolan nu, så maten och träningen har gått sådär.
Var på spinning igår men åt dock ganska mkt under dagen.... Idag har jag varit i skolan hela dagen så tränignen uteblev. Nu ska jag fixa lite middag å sen städa inför mitt besök imorn...weee längtar så mkt till imorn, ska bli så kul å träffa min syster å festa järnet i helgen :D

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklinggryta med matvete
Middag: mozzarella sallad
Övrigt: vindruvor


Kommer som sagt inte kunna blogga under tiden hon är här..men vi hörs om ca 1 1/2 vecka! Kämpa på tjejer!


Bad day

Gud vad det gått dåligt idag, känns som det enda jag gjort idag är att äta å äta å äta.
Gick upp imorse  och körde spinning, det är väl det enda positiva med den här dagen =(
Har inte ätit spec onyttigt men bara väldigt mkt och ofta. Vet inte varför, blev väl bara sjukt less!
Hoppas på nya tag imorgon. Dock får jag besök av min syster på tisdag..sjuuuuuukt kul! Vi har inte setts på 2 månader för att vi bor så långt ifrån varandra. men nu ska hon vara här i 1 1/2 vecka och det betyder onyttig mat! Hon äter verkligen onyttigt varje dag och går inte upp ett kg, fattar inte vaför. och då är vi ändå tvillingar, vi har itne alls samma kropp, hon e smal ja e tjock. Iaf, jag kommer säkert äta maten vi lagar och då kommer det knappast bli soppa eller sallad...får se hur det går. Hoppas jag inte går upp allt för mkt! JAg kommer iaf inte kunna blogga under tiden hon är här. Vill inte att hon ska veta om min blogg...frågan e va ja ska göra me alla era bloggar jag läser, dom finns ju på min  dator..hmm.

Nu ska ja glo på tv:n, vägde förrsten samma som igår, alltså 67.7 kg imorse! kommer garanterat väga mer imorn efter den här dagen =(


suuug

Skönt med helg! Är väldigt taggad för utgång imorn men ska inte! Onödiga kalorier och onödigt ätande på bakis-söndan!

Maten idag har varit ok, är dock sjukt hungrig/sugen på nåt nu men ska försöka inte äta något!
Börjar känna mig less på bantningen, men ska inte ge upp!
Ska handla imorn och köpa keldas tomatsoppa 3% fett, en portion e typ 200-250 kcal =) Super bra ju!

Får se om ja orkar mig upp till spinningpasset imorn, börjar kl 9..så jäkla tidigt, var så sjukt trött imorse så jag vet inte om ja pallar =( vi får se!

Vikt imorse: 67.7 kg

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: köttfärs"gryta" med sallad
Middag: texmex soppa
Övrigt: fruktsallad och cola light



1 kg

Tänkte på en sak idag. Jag är 1 kg ifrån min lägsta vikt, som jag vägde i sommras. Tror jag vägde 66.8 kg som lägst...1 kg är ju ignenting, men shit vad mkt fetare jag är. Måste bero på att jag tränade massa förut och fick en massa muskler. För nu är hela min kropp endast en stor fettklump. Måste försöka träna mer helt enkelt!

Körde ett spinningpass förut och tog ut mig totalt...me like! Dock blir jag jämt så himla hungrig efter att jag tränat och även fast jag ätit nu efteråt så är jag fortfarande hungrig..men ja ska inte äta! Får bli en morot isåfall.

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklinggryta med fullkornsris
Middag: kycklinggryta med fullkornsris

Vikt imorse: 67.7 kg.

Nu blir det idol å sen lite plugg!
<3






seg

Gud vad trött jag är i huvet! Har varit i skolan och pluggat hela dagen och nu börjar det kännas rejält i huvet, skulle kunna lägga mig i sängen å däcka på en gång!

Har inte blivit någon motion idag men maten har gått bra iaf, vikt imorse var 67.8 kg =)

Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: -
Middag: tonfisk i sataysås med maj och lite fullkornsris
Övrigt: vindruvor och en banan

Hoppas det går bra för er alla, kämpa på!


tjockis

Trodde den skulle gå bra idag men tanke på att jag inte ätit så mkt. Men åt antagligen för lite så blev ashungrig för en timma sen =( Kunde inte hålla mig så var tvungen att käka 2 knäckemackor med stekt ägg..bläää säger jag bara. Vill spy men nej nej!!! Suck att jag inte kan stå emot.
Ny dag imorn.

Helvetes natt

Fyfan vilken natt asså! Jag kunde bara inte sova....somnade kl halv fem. Fattar inte vad problemet e och jag fattar heller inte vad mina grannars problem är, det var nån idiot som hade för sig att möblera om kl halv 3 på natten!?

Så min dag idag har blivit helt fuckad, sov till kl 13.00 sen har jag varit helt apatisk känns d som :P
Orkade inte spinning heller, istället åkte jag iväg å köpte mig en cykel! =)

Vågen var väldigt snäll imorse och visade 67.9 kg. Hoppas jag inte gått upp allt för mkt till imorn!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch/middag: 2 matsekdar fullkornsris och en slev köttfärsgryta + lite sallad och tomat
Övrigt:??? kanske några morötter

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att ligga framför soffan hela kvällen och glo på tv, men jag borde igentligen plugga...men ja ooorkar inte!





Ingen hunger?

Spinningen igår gick bra, kändes igenting i knät som tar var! Tar en vilodag idag men imorn sätter jag mig på cykeln igen :)

Imorse stog vågen på 68.8 kg. Vill vara under 68 nuuuuu!
HAr konstigt nog inte varit hungrig på hela dagen idag, jävligt skumt med tanke på att jag bruka vara vrålhungrig efter en hel dag i skolan !?
Funderade länge på om ja skulle skippa maten helt å hållet idag men tror inte att det är bra för förbränningen å så kanske jag överäter imorgon lr nåt? äh ja vet inte. Åt iaf 2 matskedar fullkornsris och en slev köttfärs med bönor,rivna morötter, tomaskross och lök. Var svingott!
Så mitt matintag idag ser ut såhär:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: -
Middag: köttfärsgryta med fullkornsris


---

Gud vilken slapp dag det var igår....gick typ inte utanför dörren, förutom när jag skulle röka förstås.
Maten igår var väl ok. Åt det vanliga tilll frukost, till lunch blev det kycklinggryta av linser, krossade tomater och kokosmjölk och middag blev texmexsoppa. Sen åt jag även vindruvor på kvällen till filmen!

Har ju inte tränat något pga mitt knä men ska testa ett spinningpass nu om ca 20 min.

Matintag idag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: tonfisk i sataysås + ca 2 matskedar fullkornsris
Middag: kycklinggrytan jag åt igår + bönor

Nu måste ja skynda mig till gymmet!


hets hets hets

åååh idag har det verkligen inte gått bra med maten!
Ingen motion heller, gick en promenad på 30 min bara!

Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: tonfisk med matvete
Middag: ruccula bönor och mozzarella
Övrigt: vindruvor och ett halvt paket riskakor (lättsaltade)


SUCK säger jag bara, ska aldrig mer köpa hem riskakor, dom e ju förfan beroendeframkallande, helt omöjligt för mig att bara ta EN. Känns som ett riktigt fiasko idag, ätit på tok för mkt!
Imorn hoppas jag det blir bättre...ska vila knät imorn me men på söndag blir det ett spinningpass iaf!



Ledig

Idag har varit en riktigt slapp dag, hade inga föreläsningar i skolan idag så jag tog sovmorgon, sov till kl 11.00, riktigt skönt med tanke på mina sömnproblem!

Ingen träning idag, har fortfarande ont i knät....hoppas det inte är allvarligt!
Maten idag har gått bra och vågen visade ett positivt resultat...68.8 kg. Skönt att se 8:an men ska inte bli alltför exalterad, känner på mig att det vara vad en tillfällighet och imorn när jag väger mig kommer den säkert visa    69+.

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: linssoppa
Övrigt: vindruvor




men skit också

kan ju inte direkt påstå att turen e på min sida. Var ju ute å sprang igår och imorse när jag vaknade hade jag ont i mitt vänstra knä. Gör till och med int när jag går...vet itne vad som har hänt, om ja sträckt mig eller om det har blivit nån slags belastning som gör att det gör ont. Så nu kan ja inte träna, hade ju tänkt spinna idag och imorn men d kan jag ju glömma =(

usch...för varje dag som går känns det som jag blir fetare...känns som jeansen känns mindre för varje dag..fattar inte varför. Äter ju inte onyttigt, men det är väl bristen på träningen som är boven i dramat!

Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: temmexsoppa
Middag: linssoppa



ny dag

Idag har det gått ganska bra faktiskt. Har tränat, vilket känns som det var typ 405640 dagar sen sist. Jag gick en powerwalk på ca 4 km å sen joggade jag 3 km. Shit va jobbigt d va å jogga, men jag klarade hela varvet iaf =)

Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: tonfisk och fullkornsbulgur
Middag: soppa
update: en skål med mjölk och müsli


Annars har jag inte gjort spec mkt idag, mest pluggat och varit trött! Har typ sömnproblem, fattar inte varför..de senaste 4 dagarna har jag legat i sängen från halv 12 till 2 och varit klarvaken. Sen när jag väl somnar så sover jag oroligt och vaknar stup i kvarten...

har inte vägt mig på flera dagar....pallar inte å se att siffrorna är kvar...det går ju så sjukt segt, fast iof så e ja inte så duktig heller så jag kan inte räkna med att gå ner 1 kg i veckan som ja gjorde förut, ska väl vara glad om jag går ner 0,5 kg per vecka...om ens d. Tränar ju inte varje dag nu, äter inte lika nyttigt längre heller även fast jag inte äter onyttigt. Nyttigt enligt mig är sallad och typ tonfisk i vatten, eller kyckling i ugn. Alltså inget fett å inga kolhydrater...men som ja sagt tidigare så pallar ja inte d just nu. är bara allmänt deppig.

Pratade med min pojkvän igår och han trodde att jag var deprimerad...lr iaf lite. Och det tror jag också...ser bara negatvit på allt. är nästan aldrig glad. har svårt för att skratta. sitter hellre inspärrad i mitt lilla rum än att gå ut å umgås med mina vänner. hm ja d säger väl d mesta!

<3



kaos

Jag hade ju tänkt att ta en lugn helg...riktigt så blev det inte!
Bestämde mig i sista sekund att gå ut i lördags..blev asfull och söp nästan bort min mobil. Som tur var hittade en som jobbade på krogen min mobil. Söndagen blev som den blev, var bakis och tryckte i mig massa pannkakor till lunch och potatismos som middag...var det enda jag hade hemma, så speciellt nyttigt blev det ju inte!

Men nu är det en ny vecka och jag ska inte gå ut på 2 helgen har jag bestämt. Ska äta nyttigt varje dag och försöka träna 4 ggr den här veckan...minst!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: -
Middag: kycklinggryta med råris och kidneybönor


Önskar verkligen att jag hade ork att äta sallad varje dag och skippa kolhydraterna, även om jag äter fullkorn..men ja pallar inte =(

nu måste jag sätta igång med plugget innan det blir för sent!
stay strong
<3


FREEEDAG

Gud va skönt med helg! Har varit en jobbig vecka, både med mat/träning samt skolan. Men nu i helgen ska jag ta det lugnt, ingen utgång...ska bara äta nyttigt och träna!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: macka med mozzarella, ruccula, tomat
Middag: kycklinggryta med krossade tomater, kokosmjölk (light), linser...till d åt jag fullkornsbulgur
Övrigt: vindruvor cola light


Var på gymmet tidigare idag, körde bandet i 50 min och imorn tänkte jag gå på spinningpass kl 10.00.
Har inte vägt mig än, känns fortfarande som att min vikt står still men det kanske tar en stund för kroppen att komma igång. Sen äter jag iof kolhydrater vilket jag inte gjorde sist jag bantade. Men eftersom jag tränar så kanske det inte gör så mkt? Pratade med min pojkvän och han sa att det är bra att jag äter fullkorns-kolhydrater för då bygger jag muskler och förlorar underhudsfettet. Hoppas d stämmer, dock kommer resultaten kanske ta lite längre tid men jag känner verkligen att jag inte orkar äta sallad varje dag som jag gjorde förut.

Skulle verkligen behöva plugga nu men pallar inte...ska kolla tv å äta vindruvor och dricka cola light istället :)


Lång dag

Jag var i skolan kl 8 idag å kl 12 var ja ut å gick en långpromenad, gick säkert en mil....vilket är bra! Maten har väl varit ok idag...

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grekisk sallad
Middag: tonfisk med fullkornsbulgur
Övrigt: en kopp te, 2 morötter

Ska läsa 2 rättsfall till imorn vilket jag inte gjort än så borde nog göra d nu innan d blir för sent.
Kämpa på alla!
<3


går det bra?

ingen bra dag...anledningen är väl främst att jag inte tränat, men har haft en lång dag i skolan och var helt enkelt för trött. Har sömnproblem också...de senaste nätterna känns det som jag sovit 2 timmar, vaknar stup i kvarten och somnar inte förän kl 2..väldigt jobbigt.

Matintag
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grekisk sallad
Middag: tonfisk i sataysås med fullkornsbulgur
Övrigt: russin

Känns verkligen som jag äter för mkt...villl krympa mig magsäck men jag är fan hungrig heeeela tiden, varför? Det går verkligen inte bra för mig, har inte gått upp något men har inte gått ner heller. Imorn har jag fullspäckat schema vilket resulterar i att träningen kommer utebli, igen! Tråkigt att jag har så dålig diciplin, att jag är så lat, att jag jämt är hungrig och att jag är  fet. När ska det vända?


Hur man vet om man är tjock

Idag har det gått hyffsat, har iaf tränat å då känns allt bättre. Måste verkligen komma igång me träningen, innan varje pass är jag jättenära att skita i d för att jag inte orkar ta mig till gymmet. Sen när jag väl sitter på cykeln så är allt bra, sen efteråt känns det ju jättebra också! Men som sagt, måste komma in i d igen, blir nog ingen träning imorn och på torsdag, men fredag och lördag ska ja köra iaf!

Maten har gått ok idag...
Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: texmex soppa
Middag: 3 knäckemackor med kokt ägg
Övrigt: fruktsallad efter träningen
Motion: 60 min spinning

Känner verkligen att jag inte orkar vara tjock längre!!!! Har stått nu i ca en timma och prövat kläder inför skolan imorn, och INGENTING sitter bra!?!? Då vet man verkligen att man är tjock, och då är det dags att göra något åt saken...right? Skulle verkligen behöva köpa nya kläder men ska nog göra det när jag nått mitt första delmål...om ja kan hålla mig så länge....hmm, det är ju ändå 3 kg dit...hm vad kan d ta? en månad kanske? iaf i min takt..ååh orka!


Vad ska man säga?

 Vet inte riktigt vad jag har för ursäkt...annat än att jag är lat, tjock, dum i huvet! Vad har jag för anledning till att äta massa popcorn? Det går långt ifrån bra med min bantning...åt helvete går det! Ska det vara så svårt? Varje dag tänker jag.."imorn, då jävlar" sen kan man inte ens hålla sig borta från onyttigheter under 24 timmar...helt sjukt!!!!!!

'Ska iaf göra ett nytt försök imorn, se till att jag inte har någonting hemma jag kan äta på som är onyttigt!
Min dag började bra, åt yoghurt och müsli sen en nyttig soppa till lunch. sen spårade det ur totalt....gick i skolan till 18.00 idag och var vrååååålhungrig när jag kom hem. Åt tonfisk och lite matvete, visst det är nyttigt och bra...men problemet var att jag inte blev mätt...då åt jag mozzarella och tomat..sen ställde jag mig å poppade popcorn....suck säger jag bara. Men nu finns det inga popcorn kvar och jag ska aldrig mer köpa hem popcorn för då äter jag  bara upp dom, jag har liksom ingen hejd! jag bara äter å äter, mest för att ja e uttråkad tror jag.

imorn...då jävlar!


Sovmorgon

asså sämst är jag! Orkade inte gå upp imorse för att gå på spinningpasset! Men tog mig ändå till gymmet, 2 timmar senare och gick på bandet i en timma.

Nu ska jag göra mig iordning, titta på fotboll å sen traska till förfesten!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: texmex-soppa
Middag: riskakor
Övrigt: massa alkohol


Ingen motivation

Asså det går inge bra. har ingen lust till något. Skulle ha tränat idag men det har spöregnat hela dagen och lat som jag är orkar jag inte ta mig till gymmet. Maten går väl sådär, äter inte spec onyttigt men det känns så dåligt när jag inte förbränner något. Imorn har jag iaf bestämt att jag ska på spinning kl 10.00! Hoppas jag inte tar sovmorgon istället...

Såg en tjej när jag surfade runt lite, hon var exakt lika lång som jag, alltså 174 cm och hon vägde 55 kg och hade en perfekt kropp. Detta betyder alltså att jag måste gå ner ca 14 kg...oooooooooooorka! Nej men jag tror nog jag skulle vara nöjd om jag vägde 58 kg. Men det är ändå ca 10 kg kvar, fyfan! Hur ska jag klara det??? Just nu känns det hopplöst, just med tanke på att min träning går åt helvete. Sen ska jag ut imorn.ångest.ångest.ångest!

Ikväll ska ja tiitta på film me en kompis, till filmen blir det cola light och grönsaker med dip...bättre än chips å¨godis , men ändå...inte ok!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: texmex-soppa
Middag: tonfisk i sataysås och matvete
Övrigt: grönsaker med dip, cola






Dödstrött

Hej och hå! Ligger helt död i min soffa och slö-tittar på tv. Hela mina dag har bestått av flytt och flyttstädning..gud va ja hatar att flytta. Så idag blev det ingen motion, förutom städningen och promenader fram och tillbaka mellan två lägenheter.

Har inte ork eller lust till att laga mat, dels för att jag är för trött och dels för att det är så jävla dyrt med mat!! Märker verkligen skillnad nu när man är själv. Förut delade jag och min pojkvän på allt men nu är jag ensam... grejjen är att visst ja skulle kunna leva som många andra studenter och äta nudlar, pasta med korv och annan billig mat. Men nu är det ju så att jag vill gå ner i vikt, och nyttig mat är dyr! Som tex frukt och sallad, det är svindyrt ju! Skulle verkligen behöva kolla upp lite nya recept...nyttig mat som e billig, undrar om det finns!?

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: yoghurt och müsli, ett äpple
Övrigt: vindruvor?




Spinning

Kom nyss hem från spinningpasset, körde 60 min. Trodde att jag skulle dö men det gjorde jag inte, var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara, klarade av passet bra =)

Nu är jag så hungrig så jag skulle kunna äta en häst! Men jag vet inte vad jag ska äta...har linssoppa kvar men är inte så sugen på d...sparar nog den till imorgon lunch. Tror jag ska koka ägg och äta knäckebröd och ev. tonfisk!?

Vikt imorse: 68.9 kg

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: 2 ägg knäckebröd, tonfisk?
Övrigt: fun light, russin

Nu ska jag springa till tvätten, hoppas det går bra för er alla!


Nya mål



Längd: 174 cm


Startvikt: 69 kg BMI: 22,8


Delmål: 66 kg BMI: 21,8


Slutmål: 62 kg BMI: 20,5



En bra dag

Idag har jag varit i skolan men började morgonen med ett träningspass. Gick på bandet i 45 minuter, fyfan vad min kondis har blivit sämre...kommer ihåg när jag var som bäst...då körde jag 60 min utan problem med lutning 7.0 och speed 6.8. Imorse körde jag lutning 6.0 och speed 6.0 och jag dog nästan haha. Fast jag tror det berodde på att jag var trött och inte hade ätit fukost, men ändå!

Maten idag har gått sådär, ätit för lite känns det som. Åt min frukost så sent som kl halv 12, yoghurt med müsli, sen hade jag lektioner fram till 5 och åt nyss en portion linssoppa. Men överlag är jag nöjd med dagen.

Vikt imorse: 69.3 kg. Helt sjukt! Var helt säker på att jag skulle väga typ 73 kg med tanke på att jag ätit som en häst sen jag slutade banta. Det känns iaf bra att jag "bara" har ca 6-7 kg kvar nu.

När jag började för allra första gången med min bantning vägde jag 78 kg, sen kom jag ner till 67 kg. Var hyffsat nöjd då men tror att om jag går ner till 62 kg så blir det perfekt. Mitt mål är att väga 62 kg till jul. Det borde jag klara! Den enda nackdelen med att jag bor själv nu är att jag kommer gå ut på krogen varje lördag eftersom alla mina klasskompisar kommer göra d...och jag hatar att vara ensam så jag kommer inte vilja sitta hemma själv under helgen. Och jag är inte den som går ut nykter så det kommer bli en hel del alkohol som sedan leder till att jag kommer vara bakis på söndagarna = sugen på fet mat!

Men iaf, 7 kg på ca 4 månader...alltså ca 2 kg i månaden. Så det kommer gå bra, sist jag bantade gick jag ner 4 kg i månaden men då var jag stenhård med mat och träning! Så jag tror detta bli bra. Skulle ju inte bli ledsen om jag gick ner 7 kg på 2 månader men vet inte om jag orkar köra så hårt som jag gjorde sist...plus att jag kommer ha mkt att göra i skolan den här terminen!

Nu blir det kaffe och cigg =)



RSS 2.0