Så glad så att jag dör!

Kan inte sluta le. Min pojkvän besämde sig igår för att han skulle komma och hälsa på mig i helgen :D
Han kommer imorn och åker hem igen på måndag, kommer bli så mysigt!!!

Det enda negativa är att det kommer skita sig med mat och träning. Kommer antagligen gå ut på lördagen och sen kanske en bakispizza på söndan. Men det är d värt..är bara så glad att jag får träffa han, va typ en månad sen sist!
Får köra stenhårt sen när han åker hem...träning och nyttig mat för hela slanten!

Hade gått upp imorse när jag vägde mig, men det kanske är vattenvikten? hmm, var inte så mkt iaf!
Var på en PW imorse iaf, ca 45 min.
Frukost: kaffe och en banan
Lunch: shake
Middag: tacosallad utan ost
Övrigt: clementiner

Kanske inte var optimalt idag när det gäller maten, men ligger nog under 1000 kcla iaf med tanke på att jag drack min sista shake till lunch, sen har jag ju tränat också!

Ska bli spännande å se om han ser nån skillnad på min kropp...hade på mig ett par jeans idag till skolan som satt tajt förut, spec över rumpan och i midjan, men nu e dom så pass stora så jag måste dra upp dom...LOVLEY!

Med tanke på att min pojkvän så kommer jag inte kunna blogga...skriver ett inlägg när han åker hem!


Julklappar

Känns sååå skönt att jag nästan är klar med alla mina julklappar, var på stan idag och shoppade till familjen. Sen storhandlade jag på willys, massa grönsaker och protein!
Idag har jag druckit 2 shakes och ikväll ska jag äta tonfisk med lite grönsaker...

Vägde 67,8 kg imorse, kul att jag fortfarande går ner =)
Hinner jag ska jag köra mitt första träningspass på lääääänge, blir nog en promenix på bandet! Sen på lördag har jag bestämt att jag ska på spinning, måste komma igång med d igen. Skitbra träning plus att jag tycker att det är kul, det svåra är bara att ta sig till gymmet, sen när man väl är där flyter det på!

Nu blir det lite plugg och sen en lugn tv-kväll!




Mat

Idag har jag druckit 3 shakes och sen åt jag en halv kycklingfilé..det var faktiskt inte så gott som jag trodde det skulle vara. Nu sitter jag här och har lite ångest, vet itne varför...

Min "rena kur" är nu över och jag börjar nu äta nyttig mat och sen försöka träna ofta. Hoppas jag klarar det!
Väger 68 kg nu och skulle vilja gå ner till ca 60 kg. 8 kg kvar....3 veckor kvar till jullovet och hoppas jag går ner till 67 kg då..räknar ju med att jag kommer gå upp minst 1 kg ganska snart pga av vattenvikten men men.

Mätte mig idag och det är mkt större skillnad än jag trodde!
Under bröst: -4 cm
Midja: -6 cm
Mage, tjockaste delen: -5 cm
Rumpa: -3 cm
Lår:  -2 cm

Är nöjd med måtten, rumpan och låren va inte så stor skillnad på men märker mkt skillnad på jeansen =)


Victoria´s secret

Orkar inte plugga mer och surfade runt lite på olika bloggar. Det är många som kommenterat att modellerna i VS har blivit så smala..och visst kan jag hålla med om att dom är smala, vissa lite för smala till och med, t.ex. Marissa Miller. Däremot skulle jag inte direkt tacka nej till deras kroppar!! Borde gå ner ca 20 kg för att se ut som dom..20 jäkla kg, e ju hur mkt som helst! Känns som en omöjlighet, får nog nöja mig om jag har kraft och ork nog att gå ner 10 kg till!




Dag 12

Nu är det bara 2 dagar kvar =)
Har gått ner ytterligare 2 kg..sammanlagt 6 kg på 12 dagar, jag känner mig nöjd! Ser också stor skillnad på magen, men även liite på benen...byxorna sitter iaf lösare än va dom brukar göra så det känns bra!

Man ska ju börja med upptrappning efter 2 veckors ren kur för att vänja magen vid fast föda igen. Men jag har inte råd att köpa fler shakes så jag tänkte såhär:
Idag äter jag 3 shakes, imorgon äter jag 3 shakes och lägger till 100 gram kyckling. Dag 14 dricker jag 2 shakes och äter kyckling + lite grönsaker och den dag 15 äter jag yoghurt till frukost, min sista shake till lunch och sen spenatsoppa till middag. Sen är shakes:en slut och det är dags att börja träna och fortsätta äta nyttig frukost, lunch och middag!

Mitt mål är att gå ner ytterligare 1-2 kg innan jag åker hem (15 december), beroende på hur mkt jag går upp igen efter jag börjar äta mat(vattenvikten).

Nu måste jag verkligen sätta igång med plugget!!!




Dag 8

Kom nyss hem från skolan, har varit en seeeg dag med massa ekonomi! Drack vatten till "frukost" imorse när jag vaknade och var i skolan kl 8, vid lunch ca kl12.00 tog jag min första shake. Ska ta min andra om någon timma och den sista vid 6-7...absoult inte senare!!! Man blir ju fan pigg av skiten, somnade halv 4 inatt igen...

Ska åka bort imorn och kommer hem på söndag så kommer inte kunna blogg då. Väger mig på söndag och ser om jag gått ner något, kommer naturligtvis fortsätta min kur, det är ju inte långt kvar nu!


Dag 7

Jaha, då har det gått en vecka! Bara en vecka kvar nu =)
Igårnatt höll jag seriöst på att bryta kuren, jag kan verkligen inte sova om nätterna och tror att det har med shake:sen att göra! Även fast jag går upp tidigt på morgonen (mellan 8-9) så somnar jag inte på nätterna! Igår låg jag vaken till kvar över 3, blir galen!!! Det beror inte på hunger eftersom jag inte känner någon hunger, måste vara nåt annat, men sjuukt jobbigt är det iaf!

Har hittils gått ner exakt 4 kg sen jag började, vilket är helt ok! Ca 2 kg är väl vattenvikt men ändå! Hoppas på att gå ner ca 2 kg till den här veckan... Ser inte sådär jättemkt skillnad men känner att jeansen sitter lösare, främst är det magen som tappat vikt, låren är ingen skillnad på typ.

Nu blir det shake nr 2 och sen en cigg!


Dag 6

2 av 3 shakes e nere i magen, tänkte ta den sista ikväll till desperata hemmafruar =)

Har gått ner ytterligare 1 kg.. känns helt underbart! Hoppas att det fortsätter i den här takten för då kommer ja gå ner mkt mer än vad jag räknat med! Det känns som jag inte borde gå ner mer i vikt men enligt viklubben är det just idag som fettförbränningen verkligen kommit igång, vilket borde betyda att jag fortsätter gå ner i vikt andra veckan också. Kanske är dom här kg jag gått ner nu bara vatten som jag snabbt går upp igen när jag slutar min kur!?

Jag är väldigt trött idag, kanske beror på att jag inte äter :P Men jag fantiserar fortfarande om mat..eller iaf något att tugga på! Men varje morgon jag ställer mig på vågen känner jag att det är värt det!

Jag har verkligen ett osunt förhållande till mat har jag kommit på. För bara några år sen tänkte jag aldrig på mat, åt vad som serverades på middagsbordet...åt, blev mätt och tänkte inte mkt mer på d..sen tyckte inte att jag var tjock (även fast jag var det) Hade inga tankat över huvud taget på att gå ner i vikt. Nu däremot är mat det enda jag tänkter på. Tänker på vad jag ska äta, vad gott allt som har med mat att göra är osv. Samtidigt som jag hela tiden tänker på vad jag stoppar i mig, försöker äta nyttigt och hela tiden sträva efter att bli smal! Tråkigt att det blivit så...att man bara inte kan vara nöjd...eller ännu bättre, lyckas gå ner till sin målvikt och sen stanna där!!! Inte äta massa skräpmat, chips, popcorn osv för att sen må dåligt och börja om igen. =(


Dag 5

Idag är nog den jobbigaste dagen konstigt nog. Beror nog på att jag gick upp tidigt imorse, har nyss druckit min andra shake och magen kurrar för full...JAG  ÄR HUNGRIG!

Försov mig imorse, somnade inte förän halv 4!! fattar inte vad mitt problem är..funderar på att gå till apoteket och köpa några piller som hjälper en mot sovproblem.

Snaaart har det iaf gått en vecka, lr idag är det 5:e dagen och enligt viktklubben. se händer detta:
Dag 5
Mer än halva veckan har gått och du har klarat de första tuffa dagarna. Nu hämtar kroppen sin energi från fettdepåerna och när fettet förbränns utvecklas ämnen i kroppen som bl a gör att hungerkänslorna minskar. Normalt använder kroppen glykogen som energi till bl a hjärnan, men när glukogenet är slut och fettförbränningen startar utvecklas en annan form av energi till hjärnan. Denna energiform kallas ketonämnen och forskarna menar att det är dessa ämnen som möjligtvis reglerar aptiten. Ketonämnen bidrar också till att du får en känsla av välbefinnande och lätthet i kroppen. Du börjar nu känna dig piggare. Hungerkänslorna minskar. Att fettförbränningen nu startat kan du själv märka på bl a andedräkten som ändrar doft. Borsta tänderna ofta och använd munvatten.


Glömde bort att väga mig imorse eftersom jag försov mig, väger mig imorn istället!
Har inte märkt så mkt skillnad än. Kanske liiiite på magen men absolut inte mycket, hoppas att jag känner mig hyffsat smal när 2 veckor har gått....annars blir jag fan arg :P


Dag 4

Idag har det gått ganska bra, är fortfarande sugen på mat men har man bestämt sig så har man =)

Dag 4
Nu är dina glykogenlager i stort sett tömda och kroppen börjar hämta all sin energi från kroppens fettdepåer. Du börjar nu må allt bättre, även om det kommer stunder av trötthet. De flesta känner redan nu att de blir piggare, att de orkar mer och behöver mindre sömn. Forsätt att dricka mycket. Och gör din dagliga promenad.

Har fått i mig alla mina shakes för dagen och imorse hade jag gått ner 0,5 kg vilket känns helt ok. Imorgon är det måndag och skola...har ganska många föreläsningar i veckan och tror det kommer bli tufft med min diet men snart har det gått en vecka å då är det bara en vecka kvar weee!

Fryser väldigt mkt, beror nog på att jag endast dricker kallt vatten och mina shakes är också kalla, drack lite varmt vatten förut..var inte gott men det värmde iaf!


Dag 3

Idag känns det tungt, känner mig svimfärdig om jag ställer mig upp snabbt. Men har vant mig vid att vara hungrig nu, känns som jag liksom inte har något val...måste klara 2 veckor. Har lagt ut pengar på alla shakes och vill gå ner i vikt så att jag ska ge upp kommer inte på tal!

Detta händer dag 3 på ren kur enligt viktklubben.se
Dag 3
Du har redan minskat i vikt. Dina glykogendepåer som nu töms väger ca 1/2 kg och dessa depåer binder ca 3 ggr sin egen vikt i vätska. Det är detta som förklarar de första dagarnas snabba viktminskning. Du måste fortsätta att dricka mycket vätska eftersom glykogendepåerna normalt hjälper kroppen med att hålla vätskebalansen. I takt med att depåerna töms får kroppen svårare att hålla vätskebalansen. Det är viktigt att vätskan intas jämt fördelat över hela dagen. Upp till 5 liter kan du dricka för att må bättre. Håll ut! Detta är oftast det tuffaste dygnet. Tänk på att du mår bättre så fort glykogendepåerna är tömda och kroppen börjar ta av fettet. Om du äter något nu så fyller du på glykogendepepåerna och du drar ut på tiden fram till den maximala fettförbränningen. Koncentrera dig på din målbild. Upplev hur bra du mår när du nått ditt mål.

Har gått ner ytterligare ett kilo, känns bra men vet att det endast är dessa första dagarna som man tappar mkt i vikt. Ska bli så spännande å se vart jag landar efter 2 veckor. Nyfikenheten gör att jag inte tänker ge upp. Vet att det kommer bli jobbigt med upptrappningen, får itne äta för mkt för då kommer jag gå upp i vikt igen.

Ska göra iordning mig sista shake för dagen och sen blir det filmkväll!



Dag 2

Nu är snart dag 2 avklarad, har en shake till som jag tänkte dricka vid åtta tiden. känner mig svag och allmänt likgiltig på något sätt, känner mig lite som en zombie. Tankar om mat snurrar i huvet, fantiserar om att få äta allt möjligt, drömde till och med om mat inatt :P

Men jag ger inte upp!!! Mitt mål är att vara hyffsat smal till jullovet då jag ska åka hem till min pojkvän. Har inte berättat att jag går på cambridge för honom, vill komma hem smal och se om han märker någon skillnad!

Vägde mig imorse och hade gått ner 1 kg. Antar att det inte kommer fortsätta i den takten men hoppas på att gå ner ca 4 kg sammanlagt under dessa 2 veckor, sen skulle jag helst vilja gå ner 2 kg tilll innan jag åker hem. Kan gå om jag verkligen äter nyttigt och börjar träna efter mina 2 veckor med ren kur. Vill ju inte gå upp allt igen efter 2 helvetesveckor, då är d ju inte värt det!


Dag 1

Nu är snart första dagen avklarad! Känns helt ok, är extremt hungrig just nu men antar att det bara blir bättre och bättre. Har läst att de flesta som går på ren kur tycker att de första 4 dagarna är värst å sen är man inte lika hungrig längre...får helt enkelt stå ut!

Shakes:en är iaf hyffsat goda, drack en cappucino till frukost, en kakao till lunch och nyss drack jag en kakao-mint! Tycker kakao-mint e godast =)

Nu gäller det bara att hålla ut i 2 veckor, ska fan klara det! Ska bli smaaaal!
Har lite huvudvärk just nu, kanske har druckit för lite vatten?
Ska väga mig varje dag tror jag och sen efter två veckor ska jag mäta mig och se om det blivit nån skillnad =)
Stay stong!



Nu kör vi!

Fick hem mina cambridge-shakes idag! Så imorgon börjar mina 2 veckor på ren kur...kommer blir tufft men hoppas att jag är så pass motiverad så jag klarar av två veckor utan att fuska!

Återkommer imorgon =)


omstart

Nu  är jag tillbaka. Har inte tränat på ca 3 veckor och ätit som en gris....vilket syns på vågen!
Känner att jag inte orkar mer, har ingen motivation till varken träning eller nyttig mat. därför har jag beställt cambridge, ska köra shakes i 2 veckor och hoppas på så vis få en kickstart för att sen börja träna och äta nyttigt.JAg är desperat!!! 
Tror mina shakes kommer nån gång nästa vecka..då jävlar! SKA klara av 2 veckor!!! får äta 3 shakes om dagen och bara dricka vatten, inget annat..kommer va sjukt jobbigt men måste verkligen!!!! Hoppas på at gå ner ca 5 kg och sen ska ja gå ner 5 kg till på egen hand. sen är jag i mål!

Nu blir det sängen, vi hörs nästa vecka då jag börjar med cambridge, kommer gå ut i helgen osv så kommer nog inte bli något nyttigt fram till jag börjar min kur!

godnatt.


RSS 2.0