Ingen ork

Har inte gått så bra att komma igång, har iof varit ute å gått en timma nästan varje dag men maten har gått åt helvete, var ute igår och idag blev det bakispizza!

Vet inte riktigt när jag ska ta tag i vikten igen, säger till mig själv "imorn kör jag" men vet att ja sagt så så många ggr förut, har ingen ork! Har så mkt annat att tänka på, måste flytta ut från mig lgh och hitta en ny innan skolan börjar...finns inga lägenheter så jag känner mig enormt stressad!  Hur som helst så ska jag iaf banta from 1 september när skolan börjar...då är det verkligen seriöst! ska träna och äta nyttigt i ett år!!! till sommaren 2010!

Vet itne hur mkt ja kommer skriva fram till september, får se om jag orkar! Är just nu bara allmänt trött på livet...

I´m back!

Kom nyss hem från NY, snacka om jetlag, har inte sovit på över ett dygn..ska försöka hålla mig vaken till ikväll så ja inte fuckar upp dygnsrytmen!

Hur har det då gått med maten..hm ja, usa e ju usa...ingen bortförklaring men kan säga att jag ätit skräpmat i ca 6 av 8 dagar...de dagarna jag varit "duktig" så år jag sushi...när jag väl var där och åt så tänkte jag..."jag är på semester....visste att jag skulle äta dåligt under NY-resan" Så jag mådde itne så dåligt just då...,men nu..shit!

Måste verkligen komma igång igen...ska väga mig imorn bitti å se vad jag väger...hm gissar på ca 70 kg, känner verkligen att jag gått upp massa...när jag står i trosor framför spegeln så är det verkligen grov skillnad, usch! får se om jag orkar ta tag i det imorn! känns så jobbigt när man varit ur rutinen i en vecka..nu har jag liksom fått smak för det "goda" och det känns tungt att börja träna varje dag och äta sallad..menmen jag måste! så är det bara!!!!

kom nyss hem så ja måste hoppa in i duschen efter 8 timmars flyg!
Hörs kanske senare ikväll...kan berätta mer om resan då =)

Snabb update

Är hemma i sverige nu...härligt väder vi har =)
Mallis var iaf hur bra som helst....36 grader varje dag och varmt i vattnet! Är skitbrun nu weee

Maten gick åt helvete som jag hade beräknat, var buffé på hotellet och maten var inte den bästa...har fortfarande inte vågat väga mig sen jag kom hem. Drar ju till New York på tisdag så orkar inte hålla på å banta nu de sista dagarna innan resan..ska  ut imorn också så jag tar tag i vikten efter New York!

Har hänt lite tråkigheter nu också så min motivation är inte på topp! HEtsade igår pga av tråkigheterna och det slutade med att jag spydde upp allt....ångesten var för stor! Never again!!

Hoppas att ni alla mår bra och att det går  bra för er....jag återkommer efter NY!

<3


RSS 2.0