Hit rock bottom

Jag äcklar mig själv!!!
Imorgon åker jag, blir ett uppehåll på bloggen i ca 3 veckor.
God jul och gott nytt år alla!


Det går utför

Vet inte vad som har flugit i mig...äter som en häst, är hungrig konstant och har helt tappat greppet! Varje dag tittar jag mig i spegeln för att se om jag går upp i vikt. Testar mina jeans varje dag för att se om dom fortfarande sitter löst--som tur är gör dom d...testade alla mina jeans som var tajta förut men som nu sitter löst och dom är fortfarande för stora i midjan och rumpan.. I like it! men förstår itne varför jag då ska hålla på å äta så mkt..rätt som det är kommer dom där jeansen sitta tajt igen...åååh vill inte!

Nu är det bara 2 dagar kvar sen åker jag hem, längtar jättemkt!!! Ska bli väldigt intressant å se sen efter 3 veckor när jag kommer tillbaka hit hur mkt jag har gått upp =( Kommer säkert få panik å köra en kur med cambridge.

Ska laga soppa imorgon iaf, texmex-soppa...vilket är hyffsat nyttigt sen på tisdag blir det köttbullar och sallad! Dock måste jag till affären för att handla cigg och hoppas jag inte köper med mig en massa onyttigheter då..är sjukt sugen på choklad. Jag kanske e sugen på massa skit för att jag inte ätit kolhydrater så jättelänge, kroppen kanske känner att det är något som fattas? hmm ja vet inte!

Nu ska jag försöka sova, imorgon ska jag till skolan kl 8 å plugga hela dagen!
<3


Svininfluensa

Kom på att det var länge sen jag skrev ett inlägg..kan bero på att jag varit allmänt grinig och maten har inte gått sådär lysande. Vikten står still...vilket är bra, jag hade räknat med att gå upp så det är positivt iaf =)

Min plan var att träna igår och idag, men igår fick jag ett ryck och vaccinerade mig mot svininfluensan, min arm e fortfarande öm och d gör ont att lyfta den över huvudet...så träningen sket sig, sjuksköterskan sa att jag inte skulle träna på 2-3 dagar så jag blir ingen motion för mig innan min hemresa på tisdag. För på måndag ska jag nämligen göra ett sista ryck men tentaplugget...

Idag har jag ätit frukost och spenatsoppa till lunch. Ska gå till affären och handla snart, känner på mig att jag kommer köpa popcorn =( har varit sugen på popcorn så himla länge nu men om ja skiter i å äta middag och sen äter lite popcorn ikväll så kanske det inte gör så mkt..hm kommer ångra mig som fan efter men aja, vi får se kanske får nån slags styrka i affären och skippar popcornen.

Är iaf glad över att få träffa familj och pojkvän på tisdag, men har ändå ångest över att jag kommer vara hemma i 3 veckor men en massa julmat och skit å ingen träning...e säkert därför jag är så inne på popcorn ikväll för att jag tänker "äh kommer ju ändå äta massa onyttigt när jag åker hem" vet att man inte ska tänka så men jag kan inte hjälpa d!

Även om jag frortfarande väger ganska mkt så sitter kläderna mkt bättre på mig, min mage å mina kärlekshandtag är inte alls lika stora, magen väller liksom inte ut från jeansen och jag kan ha tajta tröjor utan att skämmas..känns jättebra! =)
Får försöka att inte ha så mkt ångest över d här jullovet, mitt mål är att vara smal och snygg till sommaren. Så efter alla tentor i januari tar jag tag i träningen ordentligt..då är det träning minst 5 dagar i veckan och ska börja med att äta hyffsat mkt då så att jag får igång förbränningen, att kroppen vänjer sig vid mat och träning, sen i februari/mars så trappar jag ner maten och fortsätter med lika mkt/mer träning och då kommer jag gå ner i vikt! Det är min plan för tillfället iaf =) FÅr se om jag får något ryck å kör en cambridgekur igen kanske...hm jaja. nu ska jag till affären!


helvete

Vart ska jag börja? gick ut i lördags, blev full som en kastrull söndagen var hemsk...hade feber å skit..e fortfarande sjukt och har inte tränat något och maten har gått dåligt också! Dessutom börjar tentaångesten komma...åker hem på tisdag och känner verkligen att jag måste plugga som bara den, träningen kommer ta skada, kommer inte kunna träna alls mkt innan tisdag. Ska iaf försöka tänka på maten och äta nyttigt.

Har inte vågat väga mig än. Ska väga mig på fredagmorgon tror jag. Hoppas på att ligga + - 0. Men kan mkt väl ha gått upp flera kg.

Nu ska jag återgå till pluggandet! =(


Tråklördag

Kom upp imorse och gick iväg till spinningen, kändes hur bra som helst efteråt! =)

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: köttbullar med brysselkål
Middag: fläksfilé med sparris
Övrigt: fruktsallad med julmust light

Hade velat gå ut ikväll men har så mkt plugg så har inte råd att vara bakis imorn...plus att maten kommer skita sig om jag är bakis...så ingen utgång för mig ikväll. Blir robinson för min del sen kanske lite plugg!

Imorgon har jag en träningsfri dag, ska plugga hela dagen och sen är jag bjuden på adventsfika hos min klasskompis..kul men det känns även jobbigt, hon har bakat en massa och jag måste ju äta iaf en lussebulle annars känns det taskigt...

Nu är det inte långt kvar till jag åker hem...försöker tänka på d när jag har svårt med maten, måste försöka vara hård på mat och träningsfronten för över jullovet vet jag att det kommer bli en hel del onyttig mat/julgodis samt att det inte kommer bli så mkt träning =/


Köttbullar

Tog mig själv i kragen idag...var så himla trött på eftermiddagen men tog mig till gymmet ändå. Gick på bandet i 90 minuter...sa till mig själv att om jag inte går 90 min så får jag inte åka å köpa julmust haha. Har varit sugen på julmust hela veckan, så jag gick till affären efter gymmet och köpte mig en flaska jul must light :)

Köpte även lite keso och kiwi som jag tänkte götta mig med ikväll till idol :)

Har stått och gjort köttbullar, fyfan va lång tid det tar!!! Ska inte laga köttbullar på ett bra tag nu, men det blev 7 matlådor så nu har jag så det räcker =)

Frukost: Yoghurt med müsli
Lunch: tonfiks i sataysås med bönor
Middag: köttbullar med brysselkål
Övrigt: julmust, keso med kiwi

Har bestämt att inte väga mig på ett tag, blir bara besviken när man märker att man inte går ner något, så jag väger mig nångång nästa vecka!

Imorn blir det spinning på morgonen, hoppas verkligen jag kommer upp..va så sjukt trött imorse! SKulle helst vilja sova till typ 11 imorn men lika bra å gå upp, träna å sen sätta igång med pluggandet!

Nu blir det idol med julmust :)





Trött

Det blev spinning idag iaf, hade inte så mkt träningsvärk =)
Men imorn blir det nog en promenix på bandet å sen kör jag spinning igen på lördag!

Matintag:
Frukost: yoghurt med müsli
Lunch: spenatsoppa + ett ägg
Middag: stekt fisk med kikärtor
Övrigt: annanas

Ska hoppa in i duschen nu å sen blir det lite plugg..är så himla trött å seg, orkar inte skriva mer..


mat mat mat

Idag har jag ätit fööööör mkt! Inte speciellt onyttigt men bara för mycket =(
Gick upp kl 7 imorse och åt yoghurt och müsli till frukost...sen gick jag till skolan och till lunch åt jag spenatsoppa med ett kokt ägg...so far so good!
Sen tillbaka till skolan och snabbt hem vid 4, då tryckte jag i mig lite minikeso med en kiwi innan träningen...körde ett stenhårt spinningpass..är helt lam i hela kroppen nu. Tyvär blir jag så himla hungrig efter att jag har tränat hårt..så efter träningen blev det ännu mer spenatsoppa. Sen vid 20.00 va ja fortfarande hungrig så då skivade jag upp lite annanas men var fortfarande hungrig så jag åt lite yoghurt och müsli...SUCK! Känns som det enda jag gjort idag är att äta. Är ändå lite lättad över att jag tränat idag, har förbrännt lite av maten iaf!

Vikt imorse: 68.5 kg! Har som mål att väga under 68 kg innan 15 december...spelar ingen roll om jag väger 67.9 kg, bara jag kommer under 68!!!!Så ett halvt kg på 2 veckor ska man väl fan klara av?

Har så sjukt mkt plugg nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen...pluggar jag? eh nej!
Imorn blir det plugg för hela slanten...plus ett spinningpass om jag inte har för mkt träningsvärk imorn =)



Underbar helg!

Min helg har varit den bästa på läääänge! Hade så otroligt mysigt med min pojkvän!!
Han kom på fredagen och då gjorde vi inget spec, tittade film, lagade mat och myste en massa. På lördagen gick vi till gymmet och jag gick på bandet i 70 minuter.Sen på kvällen gick vi ut och festade och på söndagen var vi bakis och åt lussebullar och chips :P

Vägde mig imorse och hade gått upp 1 kg, men det gör inget..räknade med att gå upp minst ett kg efter cambridge-dieten. Han såg iaf jättemkt skillnad på min kropp, tyckte att jag hade gått ner massa och va smal...fast smal är jag inte...itne än, krävs minst 10 kg! Men jag är på god väg..ska nå mitt mål förr lr senare!

Kom precis ut ur duschen, har varit på spinning...sköööönt värre! Maten idag har gått bra!
Frukost: mjölk med müsli
Lunch: stekt flundra med sallad och ett ägg
Middag: minikeso + kiwi och mandarin

Imorgon ska jag verkligen försöka vara duktig och gå upp kl 7 för att plugga, har ju tentor efter jul och skulle va skönt å ta tag i pluggandet nu så jag slipper plugga så mkt när jag är hemma och hälsar på familj/pojkvän!

Nu ska ja ta en cigg sen invänta desperata hemmafruar :)


RSS 2.0