31 maj



Solade lite idag, satt med skolböckerna ute i 3 timmar och nu är jag röd som en kräfta haha....så jäkla fult! Ska iväg till gymmet snart, köra ett magpass och sen en timma på bandet.

Vägde 70,8 kg imorse, hm..not good...tror jag måste dra ner på frukten, äter ju så mkt fuktsallad å skit...kanske e därför jag inte går ner i vikt? Åt inte så bra idag heller..lunchen blev lite väl onyttig...lagade kikärtsbiffar, hade i kikärtor, lök, vitlök, morötter, ärtor och 2 ägg...sen stekte jag dem i olja..kändes fett men jag vet inte..

På fredag kl 13.00 har jag skrivit klart min sista tenta och flyger hem till min kära familj och mina vänner ..guuud vad jag längtar =) Sen är det hårdbantning i 3 veckor innan jag drar till Mallis!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: 2 st kikärtsbiffar och sallad
Middag: kycklingsallad ett kycklingbröst

30 maj

Idag har jag flyttat hela dagen...nu tittar jag på robinson finalen. Får se om jag orkar plugga nåt när robinson är slut.



Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: yoghurt och müsli
Middag: kyckling med sparris, paprika och lite fullkornsbulgur
Övrigt: fruktsallad och cola light

Jag hann inte med nån träning idag, men har flyttat som sagt...sprungit upp och ner för trappor så lite motion blev det nog =)

Flytt-dag!

Idag kommer det inte bli mycket gjort med träning och plugg =(

Måste nämligen flytta..sååå tråkigt, fast man får nog ltie träning av å flytta å bära alla saker =)
Dom ska nämligen renovera vår lägenhet så vi ska flytta till en nyrenoverad lägenhet bara en trapp under där vi bor nu. Så det är ju inte så jättejobbigt...men ändå, hatar att flytta..plus att jag mkt hellre skulle behöva lägga min tid på plugg eftersom min första tenta är på tisdag..paaanik!

Vikt imorse: 70,7 kg

Nu ska ja koka kaffe så jag komer igång me flytten! Vi hörs ikväll sötnosar!


Tänk dom benen i ett par jeans-shorts i sommar!

Jag älskar att träna!

Nu har jag tränat, kan inte beskriva hur skönt det var!!! Gick på bandet på lutning 7,0 och speed 6,8..en timma...häääärligt var det....linnet som jag hade på mig är genomblött =)



Åt lunch ute idag med min pojkvän och hans klasskompis, när han såg mig sa han "Guuud va smal du har blivit"...alltid kul å höra =) Klart jag vet att jag gått ner i vikt men såååååååååå stor skillnad är det inte....tycker han överdriver! Min pojkvän säger likadant, och både han och hans kompis tycker jag är dum i huvet som vill/ska gå ner 5 kg till...."vart ska du går ner dom kg hade du tänkt" säger han....å mitt svar var "lår rumpa å mage" då skrattade han bara :P

Nu håller min pojkvän på att göra grönsakssoppa som jag snart ska äta...nyttigt och bra!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: sallad med mozzarella och bulgur
Middag: grönsakssoppa
Övrigt: en banan efter träningen


Ångesten är för stor!

MÅSTE träna idag, mådde skit igår pga av att jag inte förbännde något...ska verkligen försöka hinna med en långpromenad eller en timma på bandet lite senare. Nu är det bara en vecka kvar innan jag åker hem till min hemstad och sommarlovet börjar! Då ska jag lägga in en högre växel, eftersom jag vet att jag inte kommer hinna träna så mkt som jag skulle vilja nästa vecka pga av tentorna så tänker jag träna 2 ggr om dagen när jag kommer hem..fram till min resa till Mallis den 30 juni. 2 st träningspass, typ 2 promenader om dagen..då kanske jag väger iaf i närheten av 65 kg till resan!

Vägde mig imorse...kunde inte låta bli! Vägde 71 kg..suck alltså! nu måste jag verkligen kämpa...men stressen över tentorna gör det inte lättare =(


PAUS

Återigen plugg plugg plugg, har pluggat hela dagen och kommer forsätta nöta in alla formler å skit efter det här inlägget.

Idag blev det ingen träning.. =( har sån sjuk ångest över det! Känns som jag kommer gå upp 2 kg över en dag bara för att jag inte tränade idag..kommer nog inte hinna träna något fram till nästa fredag..eventuellt ska jag träna i helgen, beror på hur jag känner att jag ligger till inför tentorna. Aja jag äter nyttigt iaf så hoppas jag inte går upp alltför mkt på en vecka för att träningen utesluts.

Vet inte om ja kommer våga väga mig nu framöver....pga av att jag inte kommer träna..hm ska nog väga mig fredag den  5:e juni nästa gång. Nu måste jag verkligen koncentrera mig på tentorna!!!!!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: tonfisksallad
Middag: cesarsallad
Övrigt: 2 crispin´light



Plugg, plugg, plugg

Idag har det varit plugg för hela slanten! Sen klämde jag in ett gympass, mage och vader å sen 45 min på bandet.



Matintag:
Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: 1 quorn filé med sallad
Middag: 3 crispin´ light
Övrigt: Fruktsallad, massa melon och ett päron

Nu ska jag kolla på fotbollsfinalen sen får vi se om jag orkar plugga nån timma innan läggdags!

Here we go again

Jaha då var det dags för "varannan-dag-vikt". Väger 70,8 kg idag,skönt att inte väga över 71 iaf..men nu vill jag under 70!!! Om en vecka vill jag väga 69 kg, hoppas hoppas =)



Har fått en massa kommentarer om min viktnedgång, folk runt omkring mig tycker att det verkligen syns att jag gått ner i vikt. Alltid kul när det syns...jag ser också skillnad men den största skillnaden är mitt ansikte och mina axlar + att mina nyckelben syns mer nu. Det är liksom på övre delen jag tappar först och snabbast..sist kommer magen och låren, magen har jag iof märkt och även rumpan när jag tar på mig jeansen och märker att dom är för stora...men låren går ju aldrig bort!!

Ska käka frulle, hörs senare =)

26 maj

Blev träning idag iaf, så nu har redan ca 3 pluggtimmar försvunnit för att ja varit på spinning..menmen!
Nu ska jag iaf plugga i en timma å sen äta fruktsallad till desperate =) Min pojkvän hade köpt vindruvor, ananas, melon och jordgubbar ,mmmmmmums =)



Matintag:
Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: köttbit med sallad
Middag: -
Övrigt: Fruktsallad
Motion: 60 min spinning

Vilken lättnad!

skönt att jag gått ner igen..vägde 70.1 kg imorse =)

Däremot så börjar jag känna av tentaångesten REJÄLT! Måste verkligen lägga i en högre växel om jag ska klara mina 2 tentor...så jag har accepterat att jag kanske inte kommer hinna träna varje dag nu framöver, måste sätta tentorna först...så får jag halka efter en vecka med bantningen!

Nu blir det lunch sen tillbaka till skolan!


Gorgeous!

Bad day!

Idag har det inte varit min dag, jag har känt mig tjock, ful, bråkat med pojkvännen, haft tenta-ångest å gråtit massa tårar! Nya tag imorgon!

Matintag:
Frukos: yoghurt och müsli
Lunch: räksallad
Middag: vindruvor, banan och mandarin
Motion: spinning



Tjock!

Usch, känner mig riktigt tjock...säkert psykiskt för att jag vägde 71 kg imorse...känner mig bara allmänt ful, sådär så man inte vill visa sig ute..Börjar bli väldigt trött på bantningen också, inte för att jag ska ge upp eller att jag är sugen på fet mat...absolut inte, är bara så trött på maten jag äter, har så dålig fantasi så den blir ingen variation, blir oftast tonfisk eller kycklingsallad och ibland linssoppa! Känns tungt när man tänker på att jag ska banta i minst 5 veckor till, men vad gör man inte för att bli smal =) 5 veckor är igentligen itne så länge om man tänker på vad jag får för mödan (en snygg kropp)!

Plugget går skit också..känns inte som jag kommer framåt me ekonomin, kan kanske 1/3 å dom sista 2/3 vill inte fasta i min lilla hjärna! Fuck it! Nu ska jag dra å träna, 75 min spinning står på schemat!

Hörs ikväll!


Fan!

Har gått upp idag...och d va inte lite heller..vågen visade 71 kg...hoppas jag gått ner tills imorn!

vindruvor vs tonfisksallad



Körde ett hårt magpass med pojkvännen, kommer få grooooov träningsvärk imorn känner jag...men d e gött =)
Sen gick jag 50 min på bandet, lutning 6,5 , speed 6,5.

På vägen hem ville jag köpa vindruvor och äta istället för tonfisksallad....för att jag var så sjukt sugen på vindruvor + att ja inte va speciellt hungrig eller sugen på tonfisk. Då blev min pojkvän arg och sa att han inte tänkte köpa vindruvor till mig (jag hade inte med mig pengar) för han vill inte stödja mina "anorexi-fasoner"....What? För det första har ja inte anorexia...var bara sugen på vindruvor....visst fattar jag att man måste äta, speciellt efter ett hårt träningspass...och jag måste äta för att hålla igång mig ämnesomsättning, men det känns lite onödigt att äta tonfisk när man inte ens e hungrig! jaja....blev tonfisksallad iaf...så att min pojkvän kan sluta sura!

Ska slappa framför tv:n i 20 min till sen blir det några timmar plugg innan det är sovdag!

Dålig självbild!

Jag blir så irriterad på mig själv.... pratade nyss med min pojkvän i soffan och han sa att en av min vän såg bra ut igår på krogen,hon hade ett fint linne på sig osv... och jag blir skitsur! Vet inte varför...lr jag vet varför....såfort han påpekar att nån ser bra ut eller att nån är smal på tv lr vad som helst så tänker jag automatiskt "varför är jag tjock.....jag vill också va smal...eller jag vill också ha samma utseende som henne!" å sen blir jag lessen...och jag vet att han inte tycker hon e snygg igentligen...plus att hon är tjock, mkt tjockare än mig...så igentligen ska jag inte bli sur! Men jag blir ledsen när han pratar om tjejer som är snygga...suck, jag måste lägga ner d här...e ju bara jobbigt!
Jag vet att han tycker jag är snygg...ja tycker själv jag ser bra ut i ansiktet...ska bara bli 5 kg smalare så är jag nöjd..förhoppningsvis..



aja ska iväg å träna snart iaf...

Matintag
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: ett köttfärsspett, sallad, 2 matskedag fullkornsbulgur, en matsked tzatziki (ångest)
Middag: tonfisksallad


24 Maj

Hade gått ner några hg idag..trodde jag gått upp efter som jag åt jättemkt fruktsallad igår och en massa cola light. Men vågen visade 70,2 kg idag, sköönt!

Idag ska jag gå på bandet och träna lite mage med min pojkvän, men nu måste jag verkligen sättta igång med plugget, försov  mig lite idag... hörs ikväll!


Hungrig!

Idag har jag varit hungrig hela dagen...går inge bra me plugget heller...d va så tråkigt så jag somnade i soffan, vet inte om ja ska lägga ner pluggandet för dagen...eller så kanske jag får ett ryck senare ikväll!?



Nu har regnet lagt sig och jag ska bege mig till ica. Ska köpa cola light och fruktsallad till kvällen, ska titta ¨på robinson å sen en film lite senare. Hade tänkt att bara äta lunch å sen fruktsallad ikväll men är fööör hungrig så jag var tvungen att äta en skåla me yoghurt och müsli.

Matintag:
Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad med pesto och fullkornspasta
Middag: Yoghurt och müsli
Övrigt: cola light och fruktsallad

ingen förändring

ingen förändring på vågen...visar 70,5 kg idag också, men det är så skönt att ligga så nära 69....snart så =)
Nu blir det 60 min spinning, hörs sen!


Snyyyygg!

Träningsdax!

Har pluggat i princip hela dagen...är ganska nöjd...känns som jag har relatvit stor kolla på ekonomin nu..den andra tentan har jag däremot inte ens titta på :)

Nu ska ja dra me pojkvännen till spåret och gå snabbt eller jogga om jag har orken...känner mig helt slut i kroppen...

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad med pesto och fullkornspasta
Middag: kycklingsallad med pesto och fullkornspasta
Övrgit: ? orkar jag gå till ica blir det säkert nån frukt till kvällen..får se



Update: Blev joggin ca 2 km och sen ca 45 min snabb gång=nöjd!

22 Maj!

vägde 70,5 kg idag! ojoj det går fort neråt nu....men det verkar vara så för mig..om ett tag står det säkert still som det gjorde för någon vecka sedan!

Men nu är jag alltså ett halvt kg från mitt delmål! Nu längtar jag efter att se en vikt som börjar på 6 ! =) Eftersom jag åker utomlands om ca 5 veckor så räknar jag med att väga ca 68 kg då...då skulle jag vara sjuukt nöjd! Tänk att väga 68 kg...har jag inte gjort sen jag var liten typ =)
Sen är jag hemma en vecka efter mallis och hårdbantar en vecka  å sen drar jag till new york smaaaal!

Hade tänkt att vänta med att mäta mig till nästa vecka då det gått 3 veckor men kunde inte hålla mig!
Har endast gått ner några cm på vissa ställen men d e bättre än inget!


 

Under bröst: 74 cm (4 cm)


Mage (fetaste delen): 87 cm (3 cm)



Rumpa: 98 cm (2 cm)



Lår: 60 cm (1 cm)


Good day!



Idag är jag väldigt nöjd med min prestation, kanske inte plugg-mässigt men träningen har gått hur bra som helst!
Var på spinning en timma sen drog ja me pojkvännen direkt efter å körde ett joggingpass i skogen..fyfan va trött ja va efter men nu känns det underbart =)

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: cesarsallad
Middag: linssoppa

Mätt



Plugget går inte som jag tänkt mig, har varit hos en kompis och solat en timma...nu har jag precis ätit..en cesarsallad, dock ingen dressing men några krutongen tog jag..vilket inte är det nyttigaste...nu är jag proppmätt och det känns inge bra! Men förhoppningsvis förbränner jag skiten på mitt spinningpass senare idag!

Nu MÅSTE jag plugga, hörs sen!

21 Maj

Från och med idag så börjar helvetet, 2 veckors tentaplugga...ska plugga från morgon till kväll!

Vikt imorse: 71,0 kg. Men åt ju inte så mkt igår så min mage var nog ganska tom imorse när jag vägde mig...litar mer på siffrorna imorgon, som säkert kommer visa 71,X kg.


kuk-öppettider!

Var i skolan hela dagen, hade redovisning från 13-16 å det gick skitbra, vår grupp hade den bästa redovisningen enligt läraren =)



Vid 17 bestämde jag mig för att gå till gymmet, drog med pojkvännen och vi tänkte köra ett mag-pass på gymmet å sen en timma på bandet...vi kommer dit 17.30 och idioten i receptionen säger att dom stänger kl 18.00 idag (brukar stänga 22.00) Ok, tänkte vi....vi kör mage en halvtimma sen går vi ut å går i spåret istället....
När vi kommer ut från gymmet så spöregnar det verkligen! Så det blev ingen fettförbränning idag, är så besviken! Sjukt att det va tvungen att regna just idag..aja har inte ätit så mkt idag och till middag blir det endast vindruvor!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: tonfisk i sataysås med ruccula ägg och tomat
Middag: vindruvor
Övrigt: en banan

Imorn blir det iaf spinning en timma! nu är alla seminarium och redovisningar avklarade iaf, så nu är det 2 veckor råplugg till mina 2 tentor!

20 Maj!

Gud va skönt att slippa se 2:an idag igen, nu ligger jag å¨71,5..bara 1, 5 kg kvar till mitt delmål =)
Nu måste ja till skolan å hålla världens jobbigaste redovsining...hörs senare!

Spinning!

Kom nyss hem från spinningen, känns alltid lika skönt efteråt...börjar faktiskt märka på mina lår att det börjar bli muskler och att dom blir fastare :)



Idag är det nästan exakt en månad sen jag började min viktnedgång och jag har gått ner ca 4 kg vilket betyder 1 kg i veckan...är nöjd! Men min pojkvän tycker att det går för fort, han menar att det är bäst att gå ner 0,5 kg per vecka för att det ska vara hälsosamt och kroppen ska må bra. Men tror inte det är så farligt, jag svälter mig ju inte, äter 3 mål om dagen!
Är sjukt nöjd över att jag varje dag i en månad har tränat! Från att nästan inte träna alls till att antingen spinna eller gå på bandet en timma varje dag...det är duktigt tycker jag =)

Känner mig taggad idag..haha kanske bara för att vågen visade under 72 kg imorse, längtar till imorn då jag får väga mig för att se om jag ligger kvar eller har gått upp.

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grekisk sallad
Middag: grekisk sallad

Nu ska jag plugga inför sista redovisningen innan sommarlovet, sen efter d börjar tenta-plugget ordentligt! Har 2 tentor som ska skrivas om 2 veckor och jag har inte börjat plugga än....men d ska nog gå bra ändå =)

19 Maj

vågen visade under 72 kg!!! exakt 71,7, känns underbart =)
Fast jag har lärt mig attt inte bli för glad, imorn kan jag lika gärna ha gått upp ett kilo, men men ska försöka vara glad idag iaf =)

Ska käka frukost nu å sen sätta mig med studierna, hörs sen! =)


18 Maj

Idag har varit en låång dag, va i skolan från 8-5, men nu e grupparbeter inlämnat vilket känns enormt skönt, en sak mindre att tänka på!



Matintag;
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: åt ute med pojkvännen, en tonfisk sallad med bulgur, tonfiskröran var nog lite onyttig, var säkert majonäs i men åt inte så mkt av den
Middag: tonfisk salla med avokado och keso
Övrigt: en nektarin innan träningen
Motion: 60 min spinning


vikt imorse var 72,5 kg...vill komma under 72 snart, går sjukt segt..men har 6 veckor på mig innan första resan så då borde ja vara under 70 kg förhoppningsvis!

Nu blir det lite tv innan jag går igenom plugget inför seminariumet imorn!

17 Maj

Nu är New York resan bokad också...fan va kul d ska bli! Blir en vecka på mallis sen en vecka efter jag kommit hem från den resan drar jag till new york i 8 dagar..naaaajs! Så nu har jag ca 6 veckor på mig till jag ska iväg på första resan...och då SKA jag vara smal!


Lika smal som Adriana ska ja va i sommar, iaf nästan =)


Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad
Middag: en tacos
Övrigt: en banan
Motion: 45 min pw + 45 min på bandet

Big surprise




Hade ju lite av en ätardag igår kan man säga...åt en tacos med skal, grönsaker, gräddfil å köttfärs sen åt jag lite tacoköttfärs och sallad som en andra portion. Sen till melodifestivalen åt jag jättemkt fruktsallad. Trodde jag skulle ha gått upp imorse med tanke på at jag inte tränade så hårt igår heller. Men till min stora förvåning visade vågen 72,3 imose haha va glad jag blev!

Kom nyss hem från en lite promenad me pojkvännen, vi gick i ca 45 min så nu ska jag  ta tag i plugget å sen får vi se om ja tar en sväng till gymmet lite senare ikväll å går lite på bandet!

Hörs sen! 
puss 

"Vilodag"



Idag har det inte blivit så mkt träning, är vilodag för mig... tog iof en powerwalk nyss men bara i 30 min!

Vikt idag är 72,7 kg..inga framsteg från igår men än så länge känner jag ingen stress... har bokat resa till mallis den 30 juni så jag har några veckor på mig att gå ner mina sista kilon =)

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: tacos
Övrigt: fruktsallad med lite vanlijkessela till melodifestivalen


FREDAG!



Alltid lika skönt med fredagar! Ska till gymmet snart å gå på bandet, har varit i skolan hela dagen, som vanligt...

Vikt imorse: 72.7 kg

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: yoghurt och müsli
Övrigt: Fruktsallad och cola light ikväll =)

Plugg!

Skola hela dan som vanligt...så kommer mina närmsta 3 veckor se ut framöver..skola, skola, skola!! Är så trött på skiten, vill bara ha sommar nu!



Jag och min pojkvän funderar på att åka till New York i augusti, skulle va sjukt kul! Har aldrig varit i USA, ännu en anledning till att bli smal, i slutet av augusti hoppas ja att jag har nått mitt slutmål, 65 kg!

Glömde väga mig imorse, försov mig å va så stressad..väger mig imorn!
Nu kom jag precis ur duschen, har varit på spinningpass =)

Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: räksallad
Middag: räksallad

Nu: plugg =(

100 minuter!

Gud vilken lång dag det har varit idag..var i skolan kl 9 och satt med ett grupparbete till kl 19.00, helt körd i huvet var jag när jag kom hem och tänkte "ne ja pallar fan inte att träna". Klockan 20.00 tog jag mig i kragen och gick till gymmet ändå, gick på bandet i min vanliga takt, 6.0 lutning och 6.4 speed....efter 30 min kände jag att "det här går ju skitbra"...det slutade med att jag gick 100 min! alltså 1 timma och 40 min, är sjukt nöjd me d...med tanke på att jag var så trött efter allt skolarbete så är jag stolt över mig själv :)



Matintag
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad med liite fullkornspasta
Middag: grekisk sallad
Övrigt: en gainomax bar (pojkvännen tvingade mig att ta den direkt efter mitt träningspass)


Tycker min dag har varit helt ok, kanske lite onödigt med fullkornspasta även om ja bara åt lite, sen är oliver och fetaost inte d bästa kanske men jag förbrännde ju en del idag så jag ska inte klaga!

Nu blir det lite plugg sen sova...

ska inte ropa hej....

Vägen 72,6 kg idag! Skitbra men ska nog inte ropa hej ännu..väntar å ser vad det står imorn..skulle inte förvåna mig om jag väger 73 kg imorn igen.

12 maj

Sådär då har man varit på RPM en timma..d va skönt men shit va ja svettades!
Min metallsmak i munnen har dock kommit tillbaka, fattar inte varför, skitjobbigt e d!

Ikväll ska ja bara ta d lugnt iaf, orkar inte me mer plugg....tar det imorn istället.
Ska titta på desperata hemmafruar snart weee!



Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad
Mellis: en knäckemacka
Middag: en knäckemacka me keso och ett ägg
Övrigt: en bit annans till desperate houswifes

Pratade nyss med min mamma och hon sa hon skulle bjuda mig och mina 2 systrar på en resa i sommar. Typ en vecka i greklad..hur nice e inte d! Så nu e ja mer taggad än någonsin att bli smal och se snygg ut på stranden =)

En glad nyhet!



visst, min våg visar inga roliga resultat..det har som sagt stått still i en vecka nu!
MEN, jag tog på mig ett par jeans som brukar sitta tajt..och nu var dom till och med nytvättade... och dom sitter inte alls tajt om magen..och lite löst på rumpan... woho va gött d känns....ville bara säga d :)

Nu..back to studies!

no change!



Hm, börjar bli otålig nu, vågen har stått still i typ en vecka nu...nyss vägde jag 73,0 kg. Varför går jag inte ner? äter itne onyttigt och tränar varje dag...jag kanske har fått muskler? Aja märker iaf att jag gått ner i vikt, ett par av mina jeans har blivit för stora och jag måste ha skärp för att dom inte ska ramla ner...d känns bra =)

Nu blir det frulle sen massa plugg!
puss

Älskar måndagar!

Måndagar är verkligen min dag! Då är jag som mest taggad för att äta nyttigt och träna för att bli smal! Kom nyss hem från världens bästa spinningpass...75 min men asbra musik och ett härligt upplägg på passet..tog ut mig rejält...nu sitter jag och äter fruktsallad som råkade bli min middag! =)



Frukost: yoghurt och müsli + kaffe
Lunch: tonfisksallad med 2 knäckebröd med keso på
Mellis: en banan
Middag: fruktsallad


Nu måste jag plugga, har sjuuuuuuuuuuukt mkt i skolan nu..inge kul alls!

Ny vecka!

Ny vecka och nya möjligeheter...ska försöka vara så duktig som jag bara kan!!! Vägde 73,0 kg imorse,  vågen har stått still väldigt länge nu och jag ska försöka göra nånting åt d!
Ska försöka äta mindre, jag ska fortfarande äta 3 ggr om dagen men ta mindre portioner.


!

Känns som jag ätit för mkt onödigt i helgen. Blivit för många riskakor och onödig sås till salladen men jag har tränat så det kanske inte  är så farligt...



Frukost: havregrynsgröt med äppelmos
Lunch: tonfisksallad
Middag: köttbit och sallad + sås
Övrigt: en riskaka 2 knäckemackor
Motion: 60 min på bandet


Min pojkvän var sjukt bakis idag och åt pizza men jag var faktiskt inte sugen....vet att det inte är värt d!
Min fruktsallad som jag åt igårkväll blev så sjuuukt god...hade i vindruvor, banan, päron och mandariner. Skulle kunna äta fruktsallad varje dag, men det får bli lördagsmys =)

Nu ska ja titta på wipe-out.haha d e så roligt, speciellt när dom hoppar på bollarna!

10 maj



Idag är det en skitsöndag...d känner jag på mig! Vaknade inte på rätt sida!
Ska gå till gymmet snart tror jag så att jag känner att jag gör nånting vettigt! Sen måste jag verkligen plugga, fick ett ryck igår och satt å pluggade kl 23.00, på en lördagkväll liksom...tror jag aldrig har hänt! Men jag var så sjukt uttråkad, var skit på tv å pojkvännen var ute å söp.

Har slängt i mig lite havregrynsgröt för omväxling skull, men d va inte så gott, saltade för mkt tror jag,, ne ja tror jag håller mig till min yoghurt och  müsli i fortsättningen. 

Vågen visade 72,7 kg idag och det känns ok, får se vad den visar imorn!
Nu blir det bandet! 

Lördag

Nu har jag varit och köpt cola light och frukt till ikväll! Mums =)
Har dock inte orkat plugga, känns som jag prioriterar träning före plugg vilket kanske inte är det bästa!?



Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad + sås
Mellis: en banan 2 riskakor
Middag: Tonfisksallad
Övrigt: fruktsallad och cola light ikväll :)
Motion: 70 min på bandet

Gud vad ja längtar till sommaren...vill inte vara här längre! Vill hem till min hemstad där alla mina vänner är och min familj! Men jag åker hem om en månad...så det är inte så långt kvar =)

9 maj



Upp och ner..så är det med min vikt nu för tiden, idag vägde jag 73,1 kg..ja tycker det går lite segt nu men men.

Idag är det lördag, och jag tänkte dra å träna nu efter frukosten, sen plugga lite....sen åka upp på stan för att träffa doktorn. Jag tänkte köpa med lite frukt med mig hem och göra en fruktsallad till robinson ikväll..och lite cola ligth, det är ju trots allt lördag :)

Hörs sen sötnosar!

2 much!

Åt nyss...fööör mkt kändes d som. Var inte jätteonyttigt men åt som en häst, var så jäkla hungrig!
Det blev kyckling och sallad sen en sås gjord av gräddfil..suupergod är den!
Nu ligger jag i soffan och jäser..funderar på att ta en cigg...den där mättnadskänslan brukar släppa lite då.



Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Mellis: kaffe en banan
Middag: kyckling, sallad, sås
Övrigt: en knäckemacka och en kopp te


Har iaf tränat idag, blev 3 st magövningar och sen 45 min på orbitrechen, är inte så nöjd med träningen men det är iaf bättre än ingenting!

Är på dåligt humör idag igen,,vet inte vad det är me mig! Är allmänt less bara! Kommer bli en tråkig kväll ikväll känner jag..nej nu måste ja ut å röka!

Grinig?

Kom nyss hem från skolan, är skiiiithungrig och brukar bli grinig då...som jag är just nu! Min pojkvän hade lovat att köpa cola light till mig när han var också handlade å nu när ja kommer hem så har han glömt d...blev tokarg, nästan så attt ja skulle kunna börja gråta haha. Tror det är dags för mig att göra lunch så att mitt humör lugnar ner sig lite =)

 Hade gått ner i vikt imorse iaf...bara 0,1 kg (72,9) haha men nu ser jag 2:an igen iaf =)



Asså ja pratade med min pojkvän igår och han sa att han tycker att jag tar det här med att gå ner i vikt på för mkt allvar och han anser att det börjar likna en sjukdom mer än något hälsosamt!
Han tycker att jag lägger ner för mkt energi och för mkt känslor i min bantning. Jag vill ju bara gå ner i vikt och tycker att det är bra att jag är motiverad..visst tänker jag på det lite för mkt...(typ hela tiden) men jag ser inte det som något negativt! Det är ju inte heller som att jag vill gå ner till 40 kg...jag vill väga ca 65 kg och det är normalt!  Sen anledningen till att jag tackar nej till alkohol för att inte pajja träningen, eller att tänka på att inte äta så mycket fett eller kolhydrater och att jag är stikt är bara för att jag vill hinna gå ner så mkt som möjligt till sommaren.
Mitt delmål till sommaren är ju 70 kg...sen mitt slutmål är 65 och d hade jag tänkt att väga i början av september.....så i sommar ska jag unna mig glass nångång..kommer säkert gå ut 1 gång i veckan osv.
Jag tror verkligen inte jag kommer utveckla anorexia eller något liknande, vill bara nå min målvikt och sen hålla mig där...kanske träna 3-4 ggr i veckan å äta sallad 2-3 ggr i veckan å sen "vanligt" nyttig mat för att hålla min vikt när jag väl nått den...

Nu blir det linssoppa å sen gymmet!
puss

Deppig



Vet inte vad det är med mig idag, är så nere...tror att det beror på skolan främst. Skulle ha pluggat ikväll men gjorde en uppgift och sen gav jag upp, fattade ingenting och jag känner stressen inför tentan.
Vill stoppa något i munnen!!! Har metallsmak i käften efter mina tabletter ja käkar? eller så kanske det beror på typ vitaminbrist, aja skit äckligt e d iaf, tog en cigg nyss och hoppades att smaken skulle försvinna men icke! Tog en morot men det hjälpte inte helller så nu funderar jag på att lägga mig i sängen och försöka sova och hoppas att dagen imorgon blir bättre. Det är fredag imorn så då brukar man vara glad, iaf jag...inte för att jag har något att se fram emot under helgen....skulle vilja gå ut som alla mina vänner ska göra men jag kan inte...allt fuckar upp sig om ja dricker alkohol och jag vill vara smal till sommaren så ingen utgång för mig!

Gonatt!! <3

7 maj

Sådärja! Nyss hemkommen från ett spinningpass, känns hur bra som helst! Imorn hoppas jag på att se den där 2:an igen ;)


Jävligt snygg kropp by the way


Ska hoppa in i duschen snart och sen laga linssoppa...Blev inte så mkt till plugg idag...jag är så dålig!!!! Men ska försöka plugga lite ikväll istället, e bara skit på tv ändå så då kan jag lika gärna göra nåt vettigt som att ta tag i min ekonomikurs...det är ju trotts allt snart tentadags!

Frukost: yoghurt och müsli
Mellis: en knäckemacka och en iskaffe
Lunch: tonfisksallad
Middag: linssoppa + 4 cashewnötter


Min pojkvän sa idag att han tyckte det syndes att jag gått ner i vikt...va glad jag blev när han sa d =) iof känner jag och ser jag det också men jag är ju långt ifrån nöjd, har 3 kg kvar till mitt delmål å sen 5 kg till..SEN är jag nöjd =)

Puss till alla er som läser bloggen och kom ihåg att kämpa!


Så kom dagen..



Idag kom dagen jag väntat på..eller inte väntat på men jag visste att den skulle komma och undrade bara när...
vägde mig nyss och hade gått upp 0,3, så nu väger jag exakt 73 kg. Skönt att inte ligga över 73 iaf =)

Tog en rejäl sovmorgon idag, kände att jag behövde det! Snart väntar tvätten och sen är planen att jag ska plugga hela dagen och sen gå och spinna kl 17.00.
Hörs senare =)

VET NI VAD?

Jag gick och tränade iaf...woho vad duktig jag känner mig, körde 45 min  på bandet med lutning 6.0 och speed 6.6, blev riktigt svettig! Sen gick jag till ica och köpte vindruvor..så d ska jag gotta mig med framför tv:n efter att jag duschat!
Känner mig på mycket bättre humör nu efter jag har tränat, var lite deppig förut men nu är jag glad igen =)



Död



Shiiit va trött jag är idag, har varit i skolan hela dagen och pluggat på ett grupparbete. Kom hem klockan 4 sen däckade jag på soffan, sov till kl halv 6 och är sjukt seg nu.
Tar en vilodag idag, pallar verkligen inte att gå å träna...sen regnar det ute, då blir man inte så taggad på att gå till gymmet. Känns lite jobbigt att stå över träningen men en dag utan träning kanske inte gör så mkt. Får ta ett spinningpass imorn istället.

Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: tonfisksallad
Middag: grönsakssoppa + en knäckemacka


Mitt matintag idag är ju ganska ok så förhoppningsvis gör det inget att jag inte tränar idag. Dock är jag fortfarande hungrig, blir aldrig mätt på soppa...vet inte varför. Skulle vilja ha lite frukt ikväll men orkar inte gå till affären! Eller så kanske jag gör det iaf, lite senare =)

Min pojkvän ska ut ikväll, skulle vara jättekul å gå ut eftersom jag är ledig imorn men det förstör så mycket med träning och mat så jag stannar nog hemma å tittar på tv ikväll istället.

Mina mått



Under bröst: 78 cm


Mage (fetaste delen): 90 cm


Rumpa: 100 cm


Lår: 61 cm


Under 73 kg!

Woho är under 73 kg...hoppas jag stannar där och att det fortsätter gå neråt i den här takten. Men går det inte lite fort? Jag klagar inte haha men börjar fundera....fast det kanske går fort i början och sen efter ett tag kommer det säkert stanna upp..o sen går d nerför igen!?



Vikt imorse var iaf 72,7 kg! Nu är jag peppad till att äta nyttigt och sen senare idag blir det nog ett spinningpass (60 min). Nu ska jag till skolan!
Puss på er alla

Men skiiiit också!

Har varit duktig och pluggat hela kvällen för att sen få koppla av till desperata hemmafruar som börjar NU. Så ska jag sätta på tv:n och boxer-helvetet ´funkar inte! Fan va trött ja blir...älskar desperate houswifes..vad ska man hitta på nu liksom? Fast nu såg jag att ett nytt avsitt av "the hills" kommit upp..då var kvällen räddad =)



By the way....har varit sugen på nåt hela kvällen men har inte ätit nånting, känner mig stolt! Mitt problem har nämligen alltid varit att ja är sugen på något på kvällarna och går och småäter...men nu är det slut på sånna dumheter!
Ska koka mig en kopp te å kolla på d nya avsnittet på datorn nu!!!

Usch!

Nu känner jag mig fet :(
Åt nyss en kycklingfilé som jag stekte i olja och sen gröna sparrisar som jag också stekte i olja..kändes väldigt fett med all olja. Klart att det inte direkt är en onyttig måltid men som sagt, oljan kändes jävligt flottig!
Det kommer säkert visa sig på vågen imorn, hade velat se siffror under 73 kg imorn men det känns inte så realistiskt. Nej imorn ska jag verkligen försöka äta bättre, ingen stekt mat imorn!



Matintag idag:
Fukost: yoghurt och müsli
Lunch: kycklingsallad med fullkornspasta
Mellis: en banan och en kopp kaffe
Middag: kyckling och sparris
Motion: en timma på bandet


Imorgon har jag bestämt mig för att mäta mig...ska mäta mage, rumpa och lår, så jämför jag mina mått varje vecka ! En gång i månaden!

 Vill bara säga till alla ni söta tjejer som läser och kommenterar mina inlägg; tack! Ni förstår inte hur mycket ni stöttar och hjälper mig, är verkligen tacksam för att ni finns! Skulle inte klara mig utan era gulliga ord!

73,1 kg

Fråga mig inte varför jag är uppe såhär tidigt när jag inte börjar skolan förän kl 13 idag!?!?
Hade verkligen tänkt att ta lite sovmorgon men så blev det inte.... och det underlättar inte heller att dom håller på å renovera grannarnas lägenheter!
Men nu när jag ändå är uppe så kan ja lika gärna käka frukost och dra till gymmet...gå en timma på bandet blir det idag.

Jag vägde mig nyss och idag var vågen snäll..den visade 73,1 kg, lovley! 
Jag låg och tänkte på en sak igår när ja skulle sova, ja kanske skulle kanske ha mätt mig om magen å så, med tanke på att jag tränar ganska hårt och kommer få ganska mkt benmuskler av spinningen som jag fick förra året. Då kan vågen rätt som det är visa mer eller står still!, pga av musklerna?



Jag har ju berättat att mitt delmål är 70 kg och slutmålet 65 kg (eller 60 vi får se). Men det jag har sagt nu i flera månader är att jag ska gå ner i vikt å blabla men mitt främsta mål är att komma i ett par jeans som jag köpte förra året när jag var smal. Då vägde jag 70 kg och kunde nääääästan ha byxorna, fick på mig dom men kunde inte knäppa knappen haha. Det är ett par jättefina jeans i storlek 27, men dom är små i storlekarna och det är inte stretch så kanske mer åt storlek 26. Men går jag ner till 65 kg tror jag garanterat att jag kommer få på mig dom....åhh va härligt det hade varit :)


NU: te, tabletter, frukost, gymmet.

TAGGAD!!

Asså shit. Ja vet inte om d berodde på creatinet eller vad d var...körde stenhårt på spinningpasset, var en assnygg smal tjej på passet som gjorde mig taggad...sen efter så ställer jag mig på cross-trainern och kör..iof bara 15 min men iaf =)
Så nu känner jag att jag varit duktig...ska inte äta nån mer mat idag heller, köpte en ask vindruvor som ja tänkte käka istället.

Sen lite senare blir det en kopp te tror jag, fick nämligen en present idag av min pojkvän. En te-kopp som var formad som ett hjärta och som det stog "I love you" på, sen hade han köpt me ett te som hette "hångel-te" haha kul va?



Med tanke på hur mkt jag tränat idag och att jag varit duktig med maten så kanske det inte blir nån uppgång på vågen imorn...den som lever får se..=)

Taggad!



Idag har det varit en bra dag..vet inte om jag inbillar mig men det kändes som jeansen satt lite lösare idag =)
Har varit i skolan hela dagen, som vanligt..och snart är det dags för spinning 75 min! Jag e taggad!!!

Har ätit yoghurt och müsli till frukost och till lunch blev det en tonfisksallad...är fortfarande mätt sen lunchen men kommer vara vrålhungrig efter mitt spinningpass..blir alltid hungrig efter att jag tränat hårt. Frågan är bara vad jag ska äta, har typ inget hemma och det är såå jobbigt att gå å handla! Jag har så dåligt fantasi när det gäller nyttig mat, det enda jag kan komma på är sallad, sallad, sallad och soppa! Så jag antar att det blir nån slags sallad ikväll :)

Jag längtar till imornbitti då jag får ställa mig på vågen, det är alltid så spännande tycker jag, fast enligt tradition så borde jag ha gått upp några hg/kg till imorn, vägde ju 73,3 imorn så jag tippar på att jag ligger runt 74 kg!?

Nu har jag precis druckit en creatine complete...jättesmarrigt! Dricker det så att jag ska bli pigg till träningen, d motsvarar ungefär 4 koppar kaffe, hoppas ja kan somna ikväll bara haha!

Morgonvikt

73,3...very good..fortsätter jag såhär finns det stor chans att jag klarar mitt delmål (70 kg) till 5 juni, men tror bakslaget kommer imorn haha...d gör d alltid även fast jag inte fuskat!

Nu ska ja springa till skolan, hörs ikväll =)


Maaat




Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: grekisk sallad med ca en matsked tzatziki
Mellis: en kopp kaffe och en banan
Middag: sallad, tzatziki och ett köttfärsspett..spettet var sjukt äckligt så åt bara en tredjedel, jag var fortfarande vrålhungrig så tog en deciliter yoghurt med lite müsli nyss..suck

Jag äter relativ nyttigt, iaf om man jämför med vad jag åt innan jag började banta. Men jag blir ändå så trött på mig själv när jag äter onödiga saker...som tex fetaost i salladen. Sen när jag väl är mätt så tänker jag "va fan åt ja d där för?" och "imorn ska jag bara äta nyttigt hela dagen" men d blir ju aldrig så!  Dålig diciplin på mig asså..

Va trött ja blir!



Var ju som sagt sjukt trött imorse...men jag gick upp ändå för att gå till gymmet. När jag väl kommer dit (ca halv 10) så ser jag att dom inte öppnar förän kl 12! Vad är det för öppningstider? Hur som helst så är det ganska fint väder ute så jag tog en promenad ute istället, me tränings-ryggsäcken på =)
Jag var ganska duktig..joggade faktiskt i intervaller..brukar aldrig jogga, har verkligen inte kondis för att jogga...e skitsvettig och röd som en tomat i ansiktet haha. Fast just nu känns det skönt att jag gjort d!

Nu blir det duschen!

Se långsiktigt

Godmorgon!



Är sjukt trött...vill bara soooova! nu sitter jag och äter yoghurt och dricker ett glas citronvatten, ska till gymmet om ca 20 min och gå på bandet...ska gå minst en timma! Är det någon som brukar på band? Vilket lutning och speed brukar ni ha?
Jag är ingen joggingmänniska, jag burkar gå fort istället när jag går på bandet...kör typ 6.0 på lutning och spedd brukar vara 6.0-6.4.



Vägde mig nyss också, 73.6 kg. Men det verkar som att min kropp går ner ena dagen och upp andra, men ska försöka att inte tänka på mycket på det. Ska försöka se långsiktigt, ska nog skriva upp och väga mig varje dag men sen jämföra varje vecka om jag gått ner eller inte just den veckan.

Off to the gym!

Mina mål/delmål

Längd: 174 cm


Högsta vikt: 78,8 kg


Lägsta vikt: 69 kg


Startvikt: 77,6 kg


Delmål: 70 kg


Slutmål: 65 kg


Trevlig kväll

Kom nyss hem från grillningen, åt sallad och en kycklingfilé med ett glas vitt vin till! Tror jag kommer ha gått upp imorn när jag väger mig, åt nämligen en tesked kall sås som var gjord av 34% creme fraiche...jävligt onödigt!!!
Sen rökte vi vattenpipa och tittade på barca mot real madrid..sjukt bra match =)

Imorgon blir det plugg hela dagen, måste gå upp tidigt för att hinna med en timma på bandet innan bara.
Hoppas det går bra för er andra...stay strong!


The perfect body

Grillväder!

Sådär ja! Nu har jag spinnat, solat och städat....riktigt najs! Åt nyss linssoppa till lunch, den blev riktigt god =) Till soppan tog jag 2 r-ala och 2 cla! Känns bra att äta dom där pillrena, känns som att man blir mer motiverad och att man inte vill äta onyttigt för då pajjar man funktionen med dom.



Vädret är lika fint idag som det var igår och jag tänkte därför passa på att grilla ikväll ...jag tänkte grilla ett kycklingbröst och sen äta sallad till...har en flaska vin jag tänkte ta me också så blir säkert 1-2 glas vitt vin till maten...och några cigg :)

Nu ska jag ner i tvättstugan ! Hoppas allt är bra med er och att ni kämpar på, snart är det sommar ;)

Det här funkar inte!



Nej, nu får det bli andra bullar...vägde mig nyss...74,7 kg.. det håller inte! Nu måste jag göra en förändring, ska försöka dra ner på maten, och träna mer om ja kan..men det blir nog svårt med tanke på att jag har så sjuk mkt i skolan!

Fattar nte varför jag går upp å ner hela tiden, igår tränade jag iof inte så hårt...skitsamma nu ska jag försöka äta mindre och inte småäta!!!!

Nu blir det frukost sen spinning!

vårväder




Har varit riktigt fint väder ute idag. Tog en långpromenad på ca 1 timma men tog det ganska lugnt pga min förkylning.
Blev inte så mkt gjort idag, hade planerat att vara duktig och plugga å städa men så blev det inte haha. Får ta det imorn istället. Blir en lugn kväll ikväll, titta på tv i soffan typ.

Tog 2 tabletter r-ala innan mina måltider idag sen imorn börjar ja köra cla också, ska ta å köra ett spinningpass imorn kl 10, skiter i om ja mår dåligt..måste bränna fett! =)

Frukost: Yoghurt och müsli
Lunch: linssoppa
Middag: rostas-kött + sallad mums! (lite ångest  över detta, åt jättemkt kött...men det kanske inte e så farligt?)
Övrigt: 2 bananer, 2 kokta ägg

Förkyld!

Börjar blir rejält körkyld, tur att jag inte gick ut igår för då hade jag nog mått ännu sämre idag. Sov till typ halv 12 och vaknade upp med välrdens huvudvärk och näsan rinner konstant!
Hade tänkt att börja käka mina tabletter idag men tycker inte det är värt det  när jag är sjuk, ska vila idag och inte träna och tabletterna fungerar bättre om man tränar...så jag väntar tills imorn.



Vägde mig imorse som vanligt och jag hade gått ner 0,1, så nu väger jag 74 kg blank. Det känns bra men får lite ångest över att ja är sjuk och inte kan träna idag..hm kanske ska gå och träna iaf!?

Nu ska ja koka lite te och äta lite yoghurt!

RSS 2.0