sol och bad!

Tog min joggingtur imorse...typ vid 11 tiden. Guud va jobbigt d va, är ju sjukt varmt ute! Kände på mig att jag inte skulle orka jogga på kvällen...brukar bli lat framåt eftermiddagen :P

Vid 2 åkte jag till ett nöjesbad...solade och badade i poolen..d va najs även fast jag inte känner mig fit for fight för att visa mig i bikini riktigt än. Låg på min handuk och spanade på tjejer i bikini, det är faktiskt inte så många som har en perfekt kropp..så jag kände mig inte som ett freak när jag låg där iaf :)

börjar fundera på d här med min målvikt...har ju satt ett mål som 65 kg, men jag tror jag ska försöka gå ner till ungefär 60-62 kg men vi får se hur det går. känner fortfarande att jag kommer få upp några kg under mina resor jag ska göra  (mallis och new york) men ska försöka väga 60-62 till i slutet av augusti!

Matintag:
Frukost: yoghurt och müsli
Lunch: knäckemacka med kokt ägg på
Middag: kycklingsallad
Övrigt: vattenmelon


Kommentarer
Postat av: Alina

Aha, ok...min målvikt är typ 10 kg mindre. ;)

2009-06-23 @ 19:52:00
URL: http://ametrine.blogg.se/
Postat av: Kitten

Nej tränar nästan inget nu. Men har fått en promenad kompis så ska börja gå ut och gå varje kväll nu när jag kommer tillbaka.



Min pojkvän har oxå en kompis som är riktigt gymnörd, styrka varje morron, spinning varje kväll. men eftersom jag är heelt otränad och har är värsta biffen så känns de liite läskigt att gå me honom =P Men kanske får sluta mesa mej och hänga på om jag ska få resultat?



Hur har du ätit? några tips på bra matvanor?

tack! Jag VILL ju så jävla gärna!

2009-06-23 @ 21:01:59
URL: http://aswedishkitten.blogspot.com
Postat av: Kitten

Älskar egentligen att gå till gymmet, de är JÄTTEkul tycker jag. Men att gå till ett grekiskt gym där jag inte kan något, inte förstår någon, med en biffig grek som bara pratar lite engelska är mycke läskigt =P men får tvinga mej så jag får lite resultat.



Men någon timmes sandpromenad borde ju ge lite till ne början iaf, om man gör de dagligt. Kanse kan lägga till lite "hemma övningar" man kan göra efter promenaden?



De ska jag göra =) har väldigt svårt för sallad tyvärr. Får öva mej. men mycke klyckling och magert kött, sallad, inte pasta bröd cola osv borde ju göra skillnad.

2009-06-23 @ 23:45:27
URL: http://aswedishkitten.blogspot.com
Postat av: Yumi

min målvikt är 40 kg :)

2009-06-24 @ 10:17:02
URL: http://fakeidentity.blogg.se/
Postat av: Rebecca

ja, jag har sett att jeansen finns kvar :)

2009-06-24 @ 11:00:39
URL: http://resolute.blogg.se/
Postat av: Kitten

Ja du.. jag äter mycke klyckling. nu har jag ju slarvat as mycke eftersom jag inte går ner något. men har lärt mej äta vanlg grönsallad och majs om de är kyckling i. alltid något.



Får helt enkelt sluta mesa mej, men börjar med någon vecka hårda promenader i sanden.



Jag åker hem(eller bort eller hur man ser de, till kreta iaf) imon kväll =)

2009-06-24 @ 12:09:40
URL: http://aswedishkitten.blogspot.com
Postat av: thinspo

Hoho vad duktig du är som springer vid elva tiden! Jag tycker det är för varmt att springa efter nio på morgonen, haha. Jag hatar att springa i solen, även om jag trivs i solen i vanliga fall.

2009-06-24 @ 17:50:21
URL: http://themana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0